Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.


Datum

zaterdag 07-04-2018

Aanvang

20:00 uur

Eindtijd

22:20 uur

Zaal

Grote Zaal

Genre

Muziek

Kaarten

Vriend: € 25,00
Regulier: 27,00
CJP-korting: € 2,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • The Bootleg Sixties Swingende ode aan de muziek uit de jaren ´60
 • The Bootleg Sixties Swingende ode aan de muziek uit de jaren ´60

The Bootleg Sixties

 • Swingende ode aan de muziek uit de jaren ´60

  Swingende ode aan de muziek uit de jaren ‘60

  Terug in de sixties met wereldberoemde songs en filmbeelden Met een spetterende show zette The Bootleg Sixties al heel wat Nederlandse theaters op de kop. Komend seizoen keert de groep terug met een nieuwe setlist van vertrouwde hits uit de ‘magical sixties’. Je hoort wereldberoemde songs van onder andere The Doors, Simon & Garfunkel, The Beach Boys, The Monkees, The Beatles, Rolling Stones en The Who.

  Nederland heeft in de jaren zestig een aantal onvervalste klassiekers voortgebracht en ook die komen voorbij. Ook visueel waan je je terug in de sixties, dankzij de grote schermen waarop filmbeelden uit die periode worden vertoond. De vijf door de wol geverfde Britse muzikanten leggen met fenomenale energie de juiste bezieling in de muziek. En reken maar, de zaal staat in no time op z’n kop.

  zang en gitaar: Jamie Cook en Phil Evans ∙ zang en toetsen: Chris Skornia ∙ zang en bas: Den Pugsley ∙ zang en drums: Steve Phypers

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Voorafgaand aan deze voorstelling/film kunt u eten in ons theaterrestaurant.
  Op dinsdag- en woensdag kunt u naast à la carte ook kiezen voor de speciale Filmhap. Voor slechts € 9,50 serveren wij u dan een wisselende maaltijd maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten.   Advertenties