Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof | Tiel - Agnietenhof


Vier de feestmaand met muziek & theater

Feestmaand vol muziek in de Agnietenhof!

Deze feestmaand staat Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof bol van de muziek. Van loepzuivere engelenzang door het topkoor Anúna tot een muzikale ode aan chansonniers en topentertainers door Ellen ten Damme. De voorstellingen in de Agnietenhof maken de decembermaand nog een stukje feestelijker!De feestmaand start op zaterdag 8 december met Tania Kross en haar eigen top 2000. In het theaterconcertKross’ 2000 komt muziek in alle vormen voorbij: van barok tot jazz en van heavy metal tot klassiek. Op zondag 9 december is het theater van de kids en dan is het dansen, zingen en springen geblazen met Jelle Amersfoort & Band tijdens het KinderKERSTpopconcert (2-10 jaar).

Van klassiek tot show
Vervolgens brengt het internationale topkoor Anúna een prachtig klassiek concert in kerstsferen op donderdag 13 december, is er die zondag meer klassieke muziek in de Caeciliakapel door cellist Ella van Poucke en komt Ellen ten Damme op zaterdag 22 december naar de Tielse schouwburg met PARIS–BERLIN.

Dat is nog niet alles: zo zingt Lisa Loïs nummers van de Britse superster Adele (donderdag 27 december), zorgen The African Mamas de dag erna voor een warme kerst met Christmas under African Skies en laat Jon van Eerd op woensdag 2 en donderdag 3 januari het nieuwe jaar goed beginnen met shownummers in de komische voorstelling Charley.

Meer dan muziek
Daarnaast is er in de feestmaand bij de Agnietenhof ook toneel met de jeugdvoorstelling De jokkebrokker (zondag 16 december), cabaret door Freek de Jonge (vrijdag 21 december) en kunnen bezoekers genieten van show en musical bij Alex Klaasens Showponies (vrijdag 14 december) en het tropische Expeditie Eiland (dinsdag 18 en woensdag 19 december). Van vrijdag 28 t/m zondag 30 december is er tot slot een Kerstfilmweekend in de Agnietenhof, waarin onder andere de films The Girl in the Spider’s Web en Becoming Astrid worden vertoond.

Bekijk het volledige decemberprogramma >>

Feestmaand-actie
Deze feestmaand verrassen wij onze bezoekers graag met iets leuks. Van 10 t/m 20 december 2018 ontvangen bezoekers na een bestelling een kortingscode in de bevestigingsmail. Hiermee kunnen dertien mooie voorstellingen verspreid door het seizoen worden geboekt met een fijne korting van 30%. Lees meer >

Tip: lees ook ons Agnietenhof Magazine van december, met allerlei extra's en een leuke winactie!

Wij wensen je hele fijne feestdagen en graag tot ziens in de Agnietenhof!

TerugAdvertenties