Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.


Datum

zondag 16-12-2018

Aanvang

14:30 uur

Eindtijd

15:41 uur

Zaal

Agnietenhof Rabozaal

Genre

Jeugd

Kaarten

Vriend: € 10,00
Vriend t/m 12 jaar: € 10,00
Regulier: € 11,00
CJP-korting: € 2,50
RIV the Kid-korting: 10%
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • Maas theater en dans & Wat We Doen De jokkebrokker (6-10 jr)
 • Maas theater en dans & Wat We Doen De jokkebrokker (6-10 jr)
 • Maas theater en dans & Wat We Doen De jokkebrokker (6-10 jr)
 • Maas theater en dans & Wat We Doen De jokkebrokker (6-10 jr)
 • Maas theater en dans & Wat We Doen De jokkebrokker (6-10 jr)

Maas theater en dans & Wat We Doen

 • De jokkebrokker (6-10 jr)

  Wat is waar?

  Monsieur Fantastique Liegenie is een goochelaar. Maar de laatste tijd begint hij langzaam te geloven dat hij écht kan toveren. De baas vindt het fantastisch. Met zo’n artiest kan zij heel rijk worden. Maar de dochter van Liegenie wil dat haar vader haar de waarheid vertelt over hoe dat goochelen van hem werkt. Kan hij dat wel?
  De jokkebrokker is een voorstelling over hoe de waarheid werkt. Kinderen én volwassenen worden getest op hoe goed zij een leugen herkennen. En wie liegt zo goed, dat hij de waarheid spreekt?

  “Kindervoorstelling over de noodzaak van magie met een uitstekende cast” Volkskrant.

  “In vliegende vaart ontpopt de voorstelling zich in het resterende deel als een klassiek sprookje. (…) Waar Monsieur Fantastique blind gelooft in zijn eigen kunnen, is Vera op zoek naar de waarheid, terwijl de bazin dat allemaal niet uitmaakt, als het maar geld en macht oplevert. Al vanaf de eerste seconde maakt hij de kinderen medeplichtig door ze te laten doen alsof ze volwassenen zijn” Theaterkrant.

  "Kinderen die voluit meeleven, ouders op het puntje van de stoel, en dat bij een verhaal over waarheden en leugentjes: wat wil je nog meer" Dagblad van het Noorden ★★★★

  “Een prachtig gegoochel met waarheid en leugen!” Maandag Daandag.

  “Het was een voorstelling naar ons hart” Olivette.

  concept / regie: Floris van Delft ∙tekst: Floris van Delft, Wolter Muller ∙spel: Michiel Blankwaardt, Rochelle Deekman, Stacyian Jackson ∙ decor: Laura de Jong ∙ kostuums: Nicky Nina de Jong ∙ licht: GVDO Lichtontwerpers ∙geluid: Dries Bijlsma ∙ magisch advies: George Parker ∙coproductie: Maas theater en dans, WAT WE DOEN

  Geef je snel op voor de goochelworkshop!
  Deze workshop is gratis, maar reserveren is noodzakelijk in verband met het maximaal aantal deelnemers. 

  Deze voorstelling is onderdeel van het MidWinterFestival, dat we samen met Zinder Tiel en Bibliotheek Rivierenland organiseren.

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Theatrale goochelworkshop
  Heb je wel eens een leugen verteld? Want er valt een heleboel te goochelen met de waarheid. Mag je doen alsof iets weg is? Is jokken een truc? Kan je toveren met leugens? En hoe doe je dat dan? In deze theatrale goochelworkshop word je zelf de goochelaar. We goochelen met muntjes en de waarheid, liegen tot onze neuzen lang zijn en houden een magisch kampioenschap jokken. Deze workshop is gratis, maar reserveren is noodzakelijk in verband met het maximaal aantal deelnemers.  
  Aanvang: 15.30 uur (na de voorstelling)
  Duur: ongeveer een uur
  Locatie: Waalfoyer
  (Groot)ouders kunnen in de tussentijd rustig genieten van een kopje koffie/ thee of iets fris in de Stadsfoyer.  Advertenties