Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.


Datum

vrijdag 14-12-2018

Aanvang

20:00 uur

Eindtijd

22:25 uur

Zaal

Agnietenhof Grote Zaal

Genre

Show, Muziektheater

Kaarten

Vriend: € 33,00
Regulier: € 35,00
CJP-korting: € 2,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • De Alex Klaasen Revue Showponies
 • De Alex Klaasen Revue Showponies

De Alex Klaasen Revue

 • Showponies

  Een avondje André van Duin, maar dan op z’n Alex Klaasens

  Multitalent en paradepaard Alex Klaasen laat de beste versie van zichzelf zien in Showponies. Alle kunsten die hij beheerst kan hij kwijt: zang, dans, typetjes en komische sketches. Samen met onder meer Freek Bartels, Daniel Cornelissen en Jip Smit brengt hij cabaret, musical en comedy verpakt in een spectaculaire en snelle feelgoodrevue. Oftewel: revue 2.0. Zodat het publiek weer ouderwets kan genieten van een ongecompliceerd avondje in het theater, zoals we dat kennen van André van Duin. Maar dan op z’n Alex Klaasens.

  Showponies was genomineerd voor de Poelifinario 2018; een cabaretprijs voor theatermakers met het meest indrukwekkende programma van het afgelopen seizoen.   

  "Al die verschillende aspecten zijn nu op meesterlijke wijze samengekomen in Showponies, een moderne revue waarin Klaasen zich laat bijstaan in zang, dans en spel door een frisse, jeugdige groep van vijf acteurs en drie actrices." (★★★★★ Volkskrant)

  "Alex Klaasen toont zich met deze voorstelling een absolute gigant in het entertainment. Een klasse apart met een geweldige stem en dito timing." (★★★★★ Telegraaf)

  "Showponies is een virtuoze aaneenschakeling van bonte sketches, absurde, gevoelige liedjes en trefzekere typetjes, iets waar Klaasen in uitblinkt." (★★★★★ Trouw)

   

  script en liedteksten: Alex Klaasen, Jurrian van Dongen en Niek Barendsen ∙ regie: Gijs de Lange ∙ spel: Alex Klaasen, Freek Bartels, Daniel Cornelissen, Jip Smit, Kiefer Zwart, Jolijn Henneman, Roman Brasser, Stef van Gelder en Cripta Scheepers

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Voorafgaand aan deze voorstelling/film kunt u eten in ons theaterrestaurant.
  Op dinsdag- en woensdag kunt u naast à la carte ook kiezen voor de speciale Filmhap. Voor slechts € 10,00 serveren wij u dan een wisselende maaltijd maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten.   Advertenties