Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof | Tiel - Agnietenhof
 • Checklist Vriendenvoorverkoop  Aanstaande vrijdag 17 juni start om 10.00 uur de Vriendenvoorverkoop voor het nieuwe theaterseizoen 22/23! Kaarten kopen kan aan de kassa en online via onze website.
  Ben je er helemaal klaar voor? 

  Onze checklist

  - Maak een lijstje met favoriete voorstellingen
  - Test alvast je inlog en wachtwoord via Mijn Theater 

  - Een beetje geduld (vanaf 10.00 uur slinkt de virtuele wachtrij snel). Selecteer jouw voorstelling en klik op ‘Plaats in winkelwagen’. 
  - Log in op je account met bijbehorend e-mailadres en wachtwoord. Reserveer indien gewenst een tafeltje in het Theaterrestaurant of het Borrel Arrangement en start het betaalproces. 
  - Heb je nog digitaal tegoed? Vergeet dat niet in te wisselen!
  - Is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan in op de wachtlijst. Vrienden worden als eerste gebeld als er een plaats vrijkomt! 

  Goed om te weten
  - Tijdens de start van de kaartverkoop is de kassa geopend van 10.00 tot 16.00 uur. Telefonisch zijn wij op vrijdag 17 juni niet bereikbaar voor het bestellen van kaarten.
  - Je kunt geen gebruikmaken van het bestelformulier en de automatische incasso.

   

  Ook Vriend worden?

  Wil je kans op de beste plaatsen, altijd op de hoogte zijn van bijboekingen, voorrang op de kaartverkoop en korting op (bijna) alle voorstellingen en films? Meld je dan nu aan als Vriend van de Agnietenhof voor theaterseizoen 2022/2023. Voor € 27,50 per jaar steun je ons theater en geniet je zelf van allerlei voordelen! 

  Meer info >   Advertenties