Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Programma Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof - Agnietenhof
 

Film

Welkom bij het Filmtheater van Tiel! Hieronder vind je de filmagenda voor de komende periode. Elke twee maanden wordt er een nieuw programma bekendgemaakt. 

Geen voorstellingen gevonden

 

Een avondje naar de bioscoop doe je in hét Filmtheater van Tiel: de Agnietenhof! Elke week kun je genieten van een breed aanbod van films uit alle windstreken. 
Elke dinsdag- en woensdagavond is het filmavond en draaien we als filmhuis titels met bekende namen, films door grote regisseurs of juist de award-winnaars. 

Geniet van een speciale filmgelegenheid

Een keer per maand organiseren wij op zondag een Ontbijtfilm. Je raadt het al: voorafgaand aan de film serveren we een heerlijk ontbijt met diverse broodjes, beleg, fruit, sapjes en natuurlijk koffie en thee. Dat niet alleen, er zijn ook documentaire specials, een literatuurreeks en eens per maand kun je naar de Friday Night Film.  

Filmliefhebbers worden FilmVriend 

Ga je vaak naar de film in de Agnietenhof? Dan kan het voordeliger zijn om je aan te melden als FilmVriend. Voor € 10,- per seizoen ontvang je € 1,- korting op maximaal vier kaarten per film. Bovendien ontvang je naast de digitale nieuwsbrief elke twee maanden de nieuwe filmfolder in de bus. Ga je ook graag naar voorstellingen? Dan kun je wellicht beter kiezen voor een regulier Vriendenlidmaatschap. Je krijgt dan naast deze filmvoordelen nog een heleboel andere voordelen.

Combineer je bezoek met een diner! 

Elke woensdagavond serveren wij de speciale Filmhap in het Theaterrestaurant. Tot 19.30 uur kun je de Filmhap bestellen, dan zorgen wij ervoor dat je op tijd in de zaal zit. Ook voorafgaand aan Film & Literatuur en de vrijdagavondfilm kun je de Filmhap bestellen. Liever een driegangendiner? Dat kan natuurlijk ook! Reserveer een tafel via de website of bel de kassa via 0344 673 500 of bel na 16.00 uur naar het restaurant via 0344 573 575.
 Advertenties