Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Programma - Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof - Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof
  • Programma - Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof

     

    Dans

    Van ballet tot hiphop en alles wat daar tussenin zit: bij de Agnietenhof in Tiel kun je genieten van allerlei dansvoorstellingen. Bekijk hieronder een overzicht van de voorstellingen in dit theaterseizoen.

    Geen voorstellingen gevonden

     

    Ook voor dansvoorstellingen kun je gewoon in Tiel terecht. In Schouwburg Agnietenhof passeren allerlei dansstijlen de revue. Zo kun je genieten van een prachtige balletvoorstelling of moderne dans, maar kunnen ook liefhebbers van hiphop of breakdance bij ons terecht. 

    Bijzondere voorstellingen

    Bekende en minder bekende choreografen tonen hun werk in de dansuitvoeringen van onder meer Introdans, ISH Dance Collective en The Ruggeds. Dit seizoen zie je ook de bijzondere voorstelling Landscape With Figure van het Friese dansgezelschap Ivgi & Greben, een expressieve dansvoorstelling van internationaal niveau.

    Dans voor jong en oud

    Ga je graag met je (klein)kinderen, neefjes of nichtjes naar de voorstelling? Kies dan voor bijvoorbeeld voor Danslab On Tour #2 van Sally Dansgezelschap.

    Maak je avond compleet

    Bestel een Borrel Arrangement om onder het genot van een hapje en een drankje nog even na te praten over de choreografieën die je hebt gezien.