Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof | Tiel - Agnietenhof
 • Vriend van de Agnietenhof

  Wil je kans op de beste plaatsen, voorrang op de kaartverkoop en korting op (bijna) alle voorstellingen en films? Meld je dan nu aan als Vriend van de Agnietenhof voor theaterseizoen 2022/2023. Voor € 27,50 per jaar steun je ons theater en geniet je zelf van allerlei voordelen! 

  Word Vriend voor seizoen 22/23 ➤


      1. Bestel als eerste je kaarten
  Als Vriend kun je eerder kaarten bestellen tijdens de exclusieve Vriendenvoorverkoop. 
  Ben jij al klaar voor de Vriendenvoorverkoop? Bekijk onze checklist > 


  2. Bovenaan op de wachtlijst
  Is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan via de website in op de wachtlijst. Vrienden die op de wachtlijst staan worden als eerste gebeld als er een plaats vrijkomt.

      3. Als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen
  Vrienden worden als eerste op de hoogte gebracht van bijboekingen én krijgen voorrang op de kaartverkoop*. Let op: om dit voordeel te activeren zet je een vinkje in jouw Mijn Theater account voor 'Persoonlijke tips'.

      4. Vriendenkorting
  Als Vriend kun je het hele seizoen met korting kaarten bestellen*. De korting is € 2,- per kaart of € 1,- op kaarten tot € 15,- voor bijna alle voorstellingen (max. 4 kaarten per voorstelling).

  5. Ook korting in Filmtheater
  De Vriendenkorting is ook geldig in het Filmtheater voor max. 4 kaarten (€ 1,- korting per kaart).

      6. Vriendenavond
  Elke Vriend ontvangt een uitnodiging voor twee personen voor de feestelijke Vriendenavond. Wij ontvangen je met een hapje en een drankje en presenteren het nieuwe seizoen aan de hand van korte optredens en tips. Kaarten zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt.

      7. Vriendenaanbiedingen
  Als Vriend krijg je altijd een gratis kop koffie of thee na afloop van een driegangenmenu in het Theaterrestaurant. Gedurende het seizoen ontvang je speciale Vriendenaanbiedingen. Let op: hiervoor dien je je wel aan te melden via 'Mijn voorkeuren' in jouw Mijn Theater account

      8. Extra service
  Als Vriend mag je gratis je kaarten ruilen tot 3 werkdagen voor de voorstelling (tegen andere kaarten of een digitaal tegoed).

  * uitzonderingen, uitsluitingen en voorwaarden van toepassing
   

  Word Vriend en steun de Agnietenhof!

  Voor € 27,50 geniet je van alle voordelen van het Vriendenlidmaatschap. Draag je de Agnietenhof een warm hart toe en wil je graag medeverantwoordelijk zijn voor het plaatsvinden van bijzondere schoolvoorstellingen, speciale projecten, inleidingen en workshops? Dan kun je Vriend worden voor € 50,- of € 100,- per seizoen. Kies dan bij aanmelding als Vriend voor Vriendentarief 2 of Vriendentarief 3. 

  Word Vriend ➤

  Voor het aanmelden doorloop je hetzelfde stappenplan als bij het kopen van kaarten

  Vragen?
  Bel (0344 673 500) of mail ons gerust. Bekijk hier de openingstijden. Wij helpen je graag!
  Het Vriendenlidmaatschap wordt automatisch verlengd. Opzeggen voor het volgende seizoen kan door vóór 1 maart 2023 een mail te sturen naar de kassa.  Advertenties