Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof | Tiel - Agnietenhof

Vriend van de Agnietenhof

Wil je kans op de beste plaatsen, voorrang op de kaartverkoop en korting op (bijna) alle voorstellingen? Meld je dan aan als Vriend van de Agnietenhof. Voor € 27,50 per jaar steun je ons theater en geniet je zelf van allerlei voordelen! 

Word Vriend ➤


1. Bestel als eerste je kaarten
Als Vriend kun je eerder kaarten bestellen tijdens de exclusieve Vriendenvoorverkoop op zaterdag 28 augustus 2021 vanaf 10.00 uur.

2. Bovenaan op de wachtlijst
Is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan via de website in op de wachtlijst. Vrienden die op de wachtlijst staan worden als eerste gebeld als er een plaats vrijkomt.

3. Als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen
Vrienden worden als eerste op de hoogte gebracht van bijboekingen én als de zaalcapaciteit verhoogd wordt. Om dit voordeel te activeren zet je een vinkje in jouw Mijn Theater account voor 'Persoonlijke tips'.

4. Vriendenkorting
Als Vriend kun je het hele seizoen met korting kaarten bestellen. De korting is € 2,- per kaart of € 1,- op kaarten tot € 15,- voor bijna alle voorstellingen (max. 4 kaarten per voorstelling).

5. Ook korting in Filmtheater
De Vriendenkorting is ook geldig in het Filmtheater voor max. 4 kaarten (€ 1,- korting per kaart).

6. Vriendenavond
Elke Vriend ontvangt een uitnodiging voor twee personen voor de feestelijke Vriendenavond. Wij ontvangen je met een hapje en een drankje en presenteren het nieuwe seizoen aan de hand van korte optredens en tips. Kaarten zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt.

7. Vriendenaanbiedingen
Als Vriend krijg je altijd een gratis kop koffie of thee na afloop van een driegangenmenu in het Theaterrestaurant. Gedurende het seizoen ontvang je speciale Vriendenaanbiedingen via het digitale Vriendenmagazine en/of per e-mail. Let op: hiervoor dien je je wel aan te melden via 'Mijn voorkeuren' in jouw Mijn Theater account

8. Extra service
Als Vriend mag je gratis je kaarten ruilen tot 3 werkdagen voor de voorstelling (tegen andere kaarten of een tegoedbon).
 

Zullen we Vrienden worden?

Voor € 27,50 geniet je van alle voordelen van het Vriendenlidmaatschap. Draag je de Agnietenhof een warm hart toe en wil je graag medeverantwoordelijk zijn voor het plaatsvinden van bijzondere schoolvoorstellingen, speciale projecten, inleidingen en workshops? Dan kun je Vriend worden voor € 50,- of € 100,- per seizoen. Kies dan bij aanmelding als Vriend voor Vriendentarief 2 of Vriendentarief 3. 

Word Vriend ➤

Voor het aanmelden doorloop je hetzelfde stappenplan als bij het kopen van kaarten

Vragen?
Bel of mail ons gerust via 0344 673 500 of kassa@cultuurbedrijftiel.nl. Bekijk hier de openingstijden. Wij helpen je graag!
Het Vriendenlidmaatschap wordt automatisch verlengd. Opzeggen voor het volgende seizoen kan door vóór 1 maart 2022 een mail te sturen naar kassa@cultuurbedrijftiel.nl.Advertenties