Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
The Wieners play - The Everly Brothers Part II - 26-01-2024 - Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof
 • Datum

  vrijdag 26-01-2024

  Aanvang

  20:00 uur

  Eindtijd

  21:50 uur

  Zaal

  Agnietenhof Kleine Zaal

  Genre

  Theaterconcert

  Kaarten

  Regulier: € 23,50
  Vriend: € 21,50
  CJP-korting: € 2,50
  Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
  The Wieners Play The Everly Brothers Part II

  The Wieners

 • Play The Everly Brothers Part II

  Tribute aan de The Everly Brothers

  Als je op vrijdag 26 januari in de Kontakt Mediapartners Zaal van de Agnietenhof zit en je een klein beetje met je ogen knijpt, waan je je in een concert van de Everly Brothers. Maar het zijn toch echt The Wieners. 

  The Wieners bestaat uit Rob Roemers, Jan Timmermans, Jaap Wijn en Geurt Engelsman. Ze toeren al langer als tribute band van de Everly Brothers door Nederland. Het zijn inmiddels meestervertolkers van het werk van Don en Phil Everly en duiken de muzikale schatkist van de beroemde broers in. Ze vissen de fraaiste pareltjes op. Hits als Wake Up Little Susie, Bird Dog, Till I Kissed You en All I Have To Do Is Dream. Tussen de nummers door vertellen Wijn en Roemers  over de muzikale broers Don en Phil, en over hoe hun liedjes tot stand kwamen
  The Wieners waren eens te gast bij Veronica Inside. Muziekkenner Johan Derksen zei in de uitzending dat hij nog nooit een duo heeft gehoord dat de sound van The Everly Brothers zo goed benadert als The Wieners.

  The Everly Brothers
  De carrière van de broers wordt door The Wieners gevolgd vanaf het prille begin, toen ze op jonge leeftijd optraden in het radioprogramma van hun ouders, via de internationale doorbraak in 1957 en de vele successen daarna, tot en met de glorieuze comeback in de jaren tachtig.

  zang en gitaar: Rob Roemers en Jaap Wijn · (contra)bas: Geurt Engelsman · drums: Jan Timmermans 

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Nagenieten na de voorstelling/film? Bestel een Borrelplank!
  Na afloop serveren wij verschillende borrelplanken met lekkere hapjes. Je hebt de keuze uit 2 verschillende borrelplanken: 

  Borrelplank - koud
  Olijven, amandelen, kaasblokjes en coppa di parma
  €5,- euro per persoon

  Borrelplank - gemengd
  Olijven, amandelen, kaasblokjes, coppa di parma,  kaasstengels, stokbrood met huisgemaakte tomatentapenade en bitterballen
  €8,50 per persoon

  De Borrelplank is te reserveren via onze speciale reserveerpagina of tijdens het bestellen van kaarten. Hierbij zijn helaas geen dieetwensen mogelijk.