Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Teun van den Elzen - Meer kan ik er niet over zeggen 7-10-23 - Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof
 • Datum

  zaterdag 07-10-2023

  Aanvang

  20:00 uur

  Zaal

  ZINDER Zaal

  Genre

  Cabaret, STIP

  Kaarten

  Pay What You Can: € 2,50
  Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
  Teun van den Elzen Meer kan ik er niet over zeggen
  Teun van den Elzen Meer kan ik er niet over zeggen

  Teun van den Elzen

  Meer kan ik er niet over zeggen

  Rake observaties en vlijmscherpe grappen

  Aanstormend talent Teun van den Elzen studeerde ooit cum laude af als politicoloog aan de Vrije Univeristeit, maar hij is vooral cabaretier. Hij won in 2019 de jury- en publieksprijs op het Groninger Studenten Cabaret Festival, schrijft voor Dit Was Het Nieuws en is columnist bij Spijkers met Koppen.

  Wat als we Nederland opnieuw mogen inrichten? 
  Het vertrouwen in de politiek is gedaald tot een historisch dieptepunt en volgens Teun is dat volledig terecht. In Meer kan ik er niet over zeggen gaat het over seks. En politiek. Eigenlijk vooral over politiek. Met rake observaties en vlijmscherpe grappen gaat Van den Elzen op zoek naar het antwoord op de vraag: wat zou er gebeuren als wij Nederland opnieuw mogen inrichten? 

   “Een vlotte prater vol relativerende humor.” - de Volkskrant ★★★★  Deze voorstelling is onderdeel van het STIP-programma. Zes podia in Rivierenland slaan de handen ineen en presenteren een zeer gevarieerd programma aan STIP-voorstellingen. Maak je vooral geen zorgen over de prijs, want jij bepaalt, wat jij betaalt “pay what you can”. STIP past namelijk bij elke portemonnee. Er zit altijd wat voor jou tussen op één van de zes podia waar je STIP-voorstellingen kunt zien.