Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Programma Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof - Agnietenhof
 •  

  Cabaret

  Een avond in het theater geeft je tranen van het lachen! Bekijk op deze pagina alle cabaretvoorstellingen die dit seizoen te zien zijn in Schouwburg Agnietenhof in Tiel.

  Geen voorstellingen gevonden

   

  Vrijwel elke maand kun je in de Agnietenhof terecht voor de grappigste cabaretvoorstellingen. Voorafgaand aan de show is het mogelijk om een hapje te eten in ons Theaterrestaurant. Wij zorgen ervoor dat je om 20.00 uur in de zaal zit! 

  Van bekende cabaretiers tot nieuw talent

  Bekende artiesten als Youp van 't Hek, Peter Pannekoek, Tineke Schouten, Patrick Laureij en Daniël Arends zijn te zien in onze Tielse schouwburg. Maar zoals elke grote naam is iedereen klein begonnen en vind je dus ook beginnend talent op ons toneel. Denk aan Lotte Velvet, Lisa Ostermann en Nina de la Parra & Sanne Landvreugd.

  Tranen van het lachen

  Ben jij klaar voor een avond superhard lachen met vrienden of familie? Dan is een cabaretshow zeker iets voor jou. Niets beter dan samen plezier maken en genieten van de vaak hilarische sketches, maar ook mooie liedjes van de beste artiesten. Dit seizoen zie je onder meer Richard Groenendijk, Bert Visscher, Pieter Derks en Plien & Bianca.

  Nog lang niet naar huis!

  Voor iedereen die de avond nog wat langer wil maken hebben wij een speciaal Borrel Arrangement. Na afloop van de voorstelling serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje in het Theaterrestaurant. Zo kun je die ene grap nog eens navertellen en samen nagenieten van de voorstelling.  Advertenties