Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Programma Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof - Agnietenhof
 •  

  Toneel

  Ervaar verdieping, ontspanning en vermaak bij de toneelvoorstellingen van de Agnietenhof. Bekijk op deze pagina het toneelprogramma.

  Geen voorstellingen gevonden

   

  Indrukwekkende verhalen komen tot leven in de Agnietenhof. De voorstellingen worden gespeeld door de grootheden van het Nederlandse toneel, denk aan Hadewych Minis, Loes Luca, Pierre Bokma, Brigitte Heitzer en Freek Bartels. Maar ook Theater Rotterdam en Toneelgroep Maastricht passeren de revue.

  Luchtiger toneel in Tiel

  Naast de verdiepende voorstellingen kun je in Tiel ook genieten van luchtige stukken. Zo is Jon van Eerd weer te zien met zijn jaarlijkse show over Harrie Vermeulen, wordt het een en al herkenning bij de voorstelling Tis hier geen hotel 2 en kun je lekker ontspannen bij Huisvrouwen bestaan niet.

  Napraten met een hapje en een drankje

  Het kan na afloop van een toneelvoorstelling fijn zijn om nog even na te praten, even laten bezinken wat je zojuist hebt gezien. Wil je dat doen onder het genot van een heerlijke borrelplank? Kies dan voor een Borrel Arrangement. Je kunt de avond natuurlijk ook uitbreiden met een driegangendiner in het Theaterrestaurant.

  De diepte in met een expert

  Regelmatig organiseren wij inleidingen voorafgaand aan een toneelstuk. Een regisseur, speler of deskundige van buitenaf vertelt je meer over de voorstelling, de achtergronden en het maakproces. Zo kijk je met andere ogen naar de productie. Deelname is gratis, maar vergeet niet te reserveren.  Advertenties