Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Programma Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof - Agnietenhof
 

Muziek

Geniet van livemuziek en bezoek een theaterconcert in Tiel! Hieronder vind je de concertagenda van de Agnietenhof.

Geen voorstellingen gevonden

 

Muziek verbindt. Het is dan ook heerlijk om samen te genieten van livemuziek, gespeeld door de beste artiesten. Om samen emotioneel geraakt te worden of juist helemaal uit je dak te gaan. Bij de Agnietenhof in Tiel vind je altijd een concert dat bij jou past. 

Livemuziek door rasmuzikanten

Elke muzikant die speelt in onze Rabo- of Kleine Zaal heeft zijn sporen in de muziek ruimschoots verdiend. Je gaat dan ook altijd een fijne avond tegemoet. Ook dit seizoen kun je weer kiezen uit talloze muziekvoorstellingen van onder meer Rowwen Hèze, Stef Bos, OG3NE, Harrie Jekkers en Ellen ten Damme.

Terug in de tijd met de mooiste covers

Ook aan steengoede coverbands mag het dit seizoen niet ontbreken. Het wordt een groot feest bij ABBA the Music, genieten bij Imagine – The John Lennon Songbook en een hele herkenbare avond bij The Music from James Bond. Ook Queen the Music hoort natuurlijk in dit rijtje thuis. Verder hoor je muziek van Ramses Shaffy, Robert Long en Joe Cocker.

Een avondje Volendam

Je hoeft niet ver te reizen om een avond te luisteren en mee te zingen met de grootste hits van de bekende Volendamse artiesten. Zowel Nick & Simon als de 3JS komen langs voor een theaterconcert in de Rabozaal. 

Verleng je avond met een diner of borrel

Reserveer een tafel in het Theaterrestaurant en laat je verrassen door het heerlijke driegangendiner van onze chef-kok Sjors. Wij zorgen ervoor dat je na het dessert op tijd in de zaal zit voor het concert. Heb je zin om de gezelligheid nog even voort te zetten? Kies dan voor een Borrel Arrangement. Na afloop serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje in het Theaterrestaurant.  Advertenties