Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Programma - Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof - Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof
 • Programma - Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof

   

  Musical

  Ook dit theaterseizoen komen er weer grote musicalproducties naar Tiel. Hieronder vind je het musicalprogramma van de Agnietenhof. 

  Geen voorstellingen gevonden

   

  De kostuums hangen klaar, de cast zit in de grime en het prachtige decor staat op het toneel. De spots gaan aan, het publiek geeft een daverend applaus en de show kan beginnen! Ook dit theaterseizoen kun je weer genieten van de mooiste musicals van Nederland.

  Steengoede artiesten zie je in de Agnietenhof

  De casts van de musicals bestaan uit de beste artiesten. Zo kun je naar De Hospita, een musical speciaal geschreven voor Simone Kleinsma, zie je Pia Douwes in Masterclass en staat Brigitte Heitzer 3 keer bij ons op de planken in Mamma Mia!. Alex Klaasen en Jeangu Macrooy staan maar liefst 6 keer in onze schouwburg met Jesus Christ Superstar! Of kom op 4 mei 2024 naar de bijzondere producties Je Anne.

  Musicals voor de hele familie

  Ook voor de kinderen hebben we weer de leukste musicals, zoals Buurman & Buurman, Winnie de Poeh of Peppa Pig Live!. Vaste gast is Van Hoorne Entertainment, die van een bezoek aan de Agnietenhof elke keer een groot feest maken. Dit keer komen zij met de musical Rapunzel (4+) en ook nu mag je meedoen met de Sprookjesverkleedwedstrijd en kun je na afloop alle acteurs in het echt ontmoeten in de Stadsfoyer.

  Maak de avond compleet met een Borrel Arrangement

  Wil je graag nog even nagenieten? Bestel dan een Borrel Arrangement. Wij serveren een plank met lekkere hapjes en een drankje. Eet smakelijk!