Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Programma Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof - Agnietenhof
 •  

  Klassieke muziek

  De mooiste klassieke concerten bezoek je gewoon in Tiel! Zowel in de Rabozaal van de Agnietenhof als in de Zinder Zaal komen de beste muzikanten met werk van allerlei grootmeesters.

  Geen voorstellingen gevonden

   

  Elke maand van het theaterseizoen hoor je een topmuzikant of gezelschap met prachtige muziek van verschillende grootmeesters. In de Rabozaal en in de Kleine Zaal van Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof hoor je mooie, bekende en minder bekende klassieke muziek. Maar ook in de Zinder Zaal worden klassieke concerten gespeeld door strijkkwartetten, muzikale duo’s, saxofoonkwartetten, solisten en meer. 

  Muzikale erfenis

  Dit theaterseizoen kom je alles te weten over Schubert. Pianist Jan-Willem Rozenboom speelt composities die hem het meest beroeren en vertelt tussendoor het verhaal van de bekende componist. Maar ook Dutch String Collective en Delta Pianotrio spelen muziek van Schuberts ongekende muzikale erfenis. 

  Primeur in Tiel

  Geniet van een prachtig klassiek concert van Wibi Soerjadi, dit keer op een drijvend podium in de stadsgracht van Tiel. Terwijl de avond valt over Tiel neemt u plaats op de tribune en laat u zich meenemen door de prachtige klanken van het pianospel. Met de fruitmozaïeken en het sprookjesachtige Kalverbos als decor, geniet u van een glaasje wijn of een overheerlijk Betuws hapje. Een avond om uw vingers bij af te likken. Zorg dat u vooraan zit bij deze corsoprimeur!  Advertenties