Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Programma - Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof - Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof
 • Programma - Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof

   


  Jeugd & Familie

  Bekijk hieronder de jeugd- en familievoorstellingen van de Agnietenhof. Neem je (klein)kinderen, neefjes, nichtjes of oppaskindje mee naar het jeugdtheater en beleef samen een onvergetelijke dag in Tiel!

  PS: Word gratis lid van RIV the Kid en ontvang 10% korting op vrijwel alle voorstellingen. Lees meer >

  Geen voorstellingen gevonden

   

  De allerleukste jeugdtheatervoorstellingen vind je in de Agnietenhof in Tiel! Van de grote musicals en bekende jeugdhelden tot het kleinere muziektheater en het Prentenboekjesfestival. Eén ding is zeker: het wordt een groot feest!

  Kom kijken naar je favoriete held in het theater

  Zo kun je dit seizoen met de hele familie naar Titus & Fien, staan Buurman & Buurman op het toneel en is de musical Winnie de Poeh te zien. Ook Mees Kees komt dit seizoen naar Agnietenhof en je kunt naar de magische show van Steven Kazàn!

  Word gratis lid van RIV THE KID

  Ben je tussen de 2 en 12 jaar? Dan kun je gratis lid worden van ons jeugdtheaterlidmaatschap RIV THE KID. Je krijgt een eigen RIV-pas en ontvangt 10% korting op alle RIV-voorstellingen en op de kinderfilms in de Agnietenhof. Daarnaast krijg je een stempelkaart waarmee je kunt sparen voor allerlei voordelen.

  Extra’s bij de jeugdvoorstellingen

  Regelmatig worden extra activiteiten georganiseerd bij het kindertheater. Zo kun je mooie kleurplaten kleuren en is er af en toe een workshop van kunstencentrum Zinder Educatie. Bij alle familievoorstellingen in de Kleine Zaal staat er na afloop een glaasje limonade voor je klaar.