Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Bob Dylan - De Songs, De Mythe | 7 nov | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof


Datum

zaterdag 07-11-2020

Aanvang

19:30 uur

Zaal

Agnietenhof Rabozaal

Genre

Muziek

Kaarten

Vriend: € 23,00
Regulier: € 25,00
CJP: € 22,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats

Als onderdeel van de verplichte gezondheidscheck verzoeken we je de volgende twee vragen te beantwoorden.


Krijg je alsnog gezondheidsklachten? Annuleer je tickets bij twijfel door te mailen naar kassa@cultuurbedrijftiel.nl of bel 0344 673 500 (bekijk hier de gewijzigde openingstijden). Wij gaan hier coulant mee om.

Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • Yorick Norden & Judy Blank Bob Dylan - De Songs, De Mythe

Yorick Norden & Judy Blank

 • Bob Dylan - De Songs, De Mythe

  Bob Dylan door de ogen van een nieuwe lichting muzikanten

  Singer-songwriters Yorick Norden en Judy Blank ontrafelen samen met The No Direction Homeband de mythe van een van de allergrootste singer-songwriters ooit: Bob Dylan. Naast verhalen over zijn carrière en roerige privéleven draait het natuurlijk vooral om Dylans aansprekende oeuvre. Je hoort zijn bekende songs, waarvan sommige zowel door de meester zelf als door andere artiesten zijn vertolkt. Denk aan Adele’s versie van ‘Make You Feel My Love’ of ‘All Along The Watchtower’ van Jimi Hendrix.

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Voorafgaand aan deze voorstelling/film kunt u eten in ons theaterrestaurant.

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 10,00. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje in het Theaterrestaurant. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via onze speciale reserveerpagina.  Advertenties