Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Anneke van Giersbergen - Heavy Strings - 16-02-2024 - Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof
 • Datum

  vrijdag 16-02-2024

  Aanvang

  20:00 uur

  Zaal

  Kontakt Mediapartners Zaal

  Genre

  Theaterconcert

  Kaarten

  Regulier: € 24,50
  Vriend: € 22,50
  CJP-korting: € 2,50
  Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
  Anneke van Giersbergen Heavy Strings

  Anneke van Giersbergen

 • Heavy Strings

  Een avond stevige muziek van muzikale kameleon

  Anneke van Giersbergen is een muzikale kameleon en al jaren frontvrouw van de metalband The Gathering. In Nederland werd ze bij het grote publiek vooral bekend door haar deelname aan het tv-programma ‘De Beste Zangers van Nederland’. In haar vorige programma stond de muziek van haar heldin Kate Bush centraal. Deze keer gaat Van Giersbergen naar een geheel andere hoek van het muzikale spectrum: metal. 

  Nadat Van Giersbergen op tv een indrukwekkende versie van Metallica's Nothing Else Matters met strijkkwartet opvoerde, was het idee voor een nieuwe theatervoorstelling geboren. Zet je schrap voor een avond stevige muziek van o.a. Iron Maiden, Guns N’ Roses, Black Sabbath en Foreigner, omlijst met prachtige (semi-)klassieke partijen. 

  zang: Anneke van Giersbergen · piano: Ruud Peeters · viool: Joanna Czaj en Ewelina Peeters · altviool: Paloma Ortas · cello: Stanislav Degtyarev

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Nagenieten na de voorstelling/film? Bestel een Borrelplank!
  Na afloop serveren wij verschillende borrelplanken met lekkere hapjes. Je hebt de keuze uit 2 verschillende borrelplanken: 

  Borrelplank - koud
  Olijven, amandelen, kaasblokjes en coppa di parma
  €5,- euro per persoon

  Borrelplank - gemengd
  Olijven, amandelen, kaasblokjes, coppa di parma,  kaasstengels, stokbrood met huisgemaakte tomatentapenade en bitterballen
  €8,50 per persoon

  De Borrelplank is te reserveren via onze speciale reserveerpagina of tijdens het bestellen van kaarten. Hierbij zijn helaas geen dieetwensen mogelijk.