Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Programma Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof - Agnietenhof
 • Datum

  vrijdag 08-12-2023

  Aanvang

  20:00 uur

  Zaal

  Agnietenhof Kleine Zaal

  Genre

  Cabaret

  Kaarten

  Regulier: € 18,50
  Vriend: € 16,50
  CJP-korting: € 2,50
  Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
  Amsterdam Kleinkunst Festival Finalistentournee

  Amsterdam Kleinkunst Festival

 • Finalistentournee

  Ontdek de nieuwste theatertalenten

  Na een spannende finale van het Amsterdams Kleinkunst Festival gaan alle drie de winnaars op tournee en komen uiteraard langs in onze Kleine Zaal. Laat je verrassen en maak kennis met de nieuwste generatie kleinkunstenaars en cabaretiers tijdens een avond vol taligheid, muzikaliteit, humor, verdieping en ontroering.

  Luuk Ransijn
  De jury kende de AKF Sonneveldprijs toe aan Luuk Ransijn en noemde de 22-jarige kleinkunstenaar een “veelbelovend en authentiek cabarettalent” die “vanaf zijn opkomst het publiek voor zich weet in te nemen. Luuk Ransijn komt als winnaar van de 36e AKF Sonneveldprijs in een rij van succesvolle voorgangers te staan onder wie: Thomas Acda, Van der Laan en Woe, Yentl en de Boer, Stefano Keizers, n00b en Valentina Tóth.

  Myrte Siebinga
  Het in groten getale aanwezige publiek in De Kleine Komedie beloonde finalist Myrte Siebinga met de AKF Publieksprijs. Volgens de jury “een geboren performer met een uitstekende timing.”

  Niek en Guy
  De AKF Shaffy Cheque, een aanmoedigingsprijs ter waarde van 2.500 euro beschikbaar gesteld door het Ramses Shaffy Fonds, ging naar het duo Niek en Guy. De jury was lovend: “vol liefde, verwondering en humor.”

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Nagenieten na de voorstelling/film? Bestel een Borrelplank!
  Na afloop serveren wij verschillende borrelplanken met lekkere hapjes. Je hebt de keuze uit 2 verschillende borrelplanken: 

  Borrelplank - koud
  Olijven, amandelen, kaasblokjes en coppa di parma
  €5,- euro per persoon

  Borrelplank - gemengd
  Olijven, amandelen, kaasblokjes, coppa di parma,  kaasstengels, stokbrood met huisgemaakte tomatentapenade en bitterballen
  €8,50 per persoon

  De Borrelplank is te reserveren via onze speciale reserveerpagina of tijdens het bestellen van kaarten. Hierbij zijn helaas geen dieetwensen mogelijk.  Advertenties