Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Agnietenhof gesloten t/m 19 januari 2021 - Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof
  • Agnietenhof gesloten t/m 19 januari 2021

    Update: 15 december 2020

    Net als de rest van Nederland gaat ook Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof t/m dinsdag 19 januari 2021 op slot. We hadden vrolijke films klaarstaan voor in de kerstvakantie, maar deze kunnen helaas niet doorgaan. Hoe we ook balen van weer een tijdelijke sluiting, we blijven positief. Gezondheid staat altijd voorop!

    Heeft u kaarten voor een film of voorstelling in deze periode? Zodra we weten of een film/voorstelling verplaatst of geannuleerd wordt ontvangt u van ons een e-mail.

    Intussen wordt er hard gewerkt aan een prachtig theaterprogramma voor als we weer open mogen. 
    Wij missen de artiesten, de mooie voorstellingen en bovenal onze bezoekers. Maar we staan voor u klaar. Ook nu de Agnietenhof dicht is kunt u ons bereiken via kassa@cultuurbedrijftiel.nl of ons een bericht sturen via Facebook en Instagram. 

    Videoboodschap van onze medewerkers 
    Om toch met een vrolijke noot het jaar af te sluiten hebben wij een speciale boodschap voor u opgenomen. Deze vindt u samen met een terugblik op onze jubileumvoorstelling De Nacht van Flipje in het online magazine van december.

    Wij wensen u, ondanks alles, hele fijne feestdagen en hopen u in 2021 in goede gezondheid weer te mogen ontvangen in de Agnietenhof! 

    Terug