Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof | Tiel - Agnietenhof


Geen theater tot 1 januari 2021, wel film

Update: 18 november 2020
Gisteren zaten we weer aan de buis gekluisterd voor de persconferentie van het kabinet. Goed nieuws, want we mogen weer 30 personen ontvangen in onze Filmzaal! Het filmdoek gaat vanaf donderdag 19 november dan ook weer open. We hebben een mooi programma samengesteld dat binnenkort nog verder uitgebreid wordt. 
De theatervoorstellingen kunnen tot 1 januari 2021 helaas niet doorgaan. Bezoekers met kaarten hebben hierover een e-mail ontvangen (check ook uw spambox). 

Update: 13 november 2020
Bezoekers ontvangen en een fijne tijd bezorgen zit in ons DNA. We hoopten dan ook ontzettend dat we na deze twee weken de voorstellingen zouden kunnen hervatten. Helaas hebben we samen met de gezelschappen en impresariaten moeten besluiten dat alle geplande theatervoorstellingen tot 1 januari 2021 niet doorgaan op de huidige data.

Heeft u kaarten voor een theatervoorstelling? Dan nemen wij persoonlijk contact met u op, zodra er meer duidelijkheid is over een mogelijke nieuwe datum. Bekijk hier een lijst met de status van voorstellingen/films van oktober t/m december.

Filmtheater geopend vanaf 30 personen
Omdat velen van jullie aangeven zo blij te zijn met de films die we de afgelopen maanden hebben gedraaid, gaat ons Filmtheater weer open zodra we weer 30 personen mogen ontvangen. We stellen hier een mooi programma voor samen. Houd onze website en social media in de gaten voor meer informatie. 

Houd moed en let goed op elkaar, dan doen wij dat ook!


Update: 4 november 2020
Helaas moeten we onze deuren de komende twee weken sluiten. Dit betekent dat de voorstellingen en films in deze periode verplaatst of geannuleerd zullen worden. Bezoekers met kaarten worden hierover zo snel mogelijk persoonlijk geïnformeerd (check ook uw spambox). Bekijk hier een lijst met de status van voorstellingen/films in oktober en november.


Update: 14 oktober 2020
Naar aanleiding van de landelijk afgekondigde maatregelen in de persconferentie op dinsdag 13 oktober, worden alle theatervoorstellingen van de Agnietenhof die plaatsvinden tussen vandaag en woensdag 11 november afgelast. De films gaan wel door met maximaal 30 bezoekers in de zaal.

Wij informeren alle bezoekers met kaarten voor een voorstelling per e-mail over de verdere afwikkeling. Heeft u kaarten voor meerdere voorstellingen? Dan ontvangt u voor elke voorstelling een aparte e-mail met daarin meer informatie.

In het kort: wij kijken allereerst naar de mogelijkheden om de theatervoorstellingen naar een latere datum te verplaatsen. Het al gekochte ticket blijft daarvoor dan geldig. Indien bezoekers niet kunnen of willen op de nieuwe datum, kunnen zij hun kaarten inwisselen voor een digitaal tegoed of het geld terugvragen. 

Wij danken u voor uw begrip en hopen u snel weer in goede gezondheid te mogen verwelkomen in de Agnietenhof.

TerugAdvertenties