Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof | Tiel - Agnietenhof


Grote namen bijgeboekt

Grote namen bijgeboekt & in verkoop

In één week tijd hebben we maar liefst vijf mooie (film)voorstellingen kunnen bijboeken. Voor het eerst komen OG3NE en Peter Pannekoek naar Tiel. Daarnaast komt Edwin Evers Band terug na een geslaagd concert in november, staat Patrick Laureij twee keer in de Agnietenhof met Nederlands Hoop en vindt er in het nieuwe jaar een extra vertoning van Bohemian Rhapsody plaats. De kaartverkoop voor alle bijboekingen is reeds gestart!Wegens succes bijgeboekt: Patrick Laureij, Edwin Evers Band en Bohemian Rhapsody
Vanwege grote belangstelling voor de Queen-film Bohemian Rhapsody heeft de Agnietenhof een extra vertoning van de film geboekt op zondag 6 januari 2019 om 13.30 uur. Ook Edwin Evers Band komt op veler verzoek terug; op woensdag 27 maart 2019 staat de populaire radio-DJ in de schouwburg met de reprise van Mooi zo!. De Rotterdamse cabaretier Patrick Laureij reist in het nieuwe jaar niet één keer, maar twee keer af naar Tiel. Zijn voorstelling Nederlands Hoop was razendsnel uitverkocht en daarom speelt hij zijn show ook op woensdag 2 oktober 2019 bij ons.

Nieuw in de Agnietenhof: OG3NE en Peter Pannekoek!
Daarnaast mag de Agnietenhof in theaterseizoen 2019/2020 ook voor het eerst Peter Pannekoek en OG3NE verwelkomen. Op vrijdag 18 oktober 2019 staat de blonde cabaretier, bekend van zijn “Roasts”, bij ons op de planken. Het AD over Later was alles beter: "Peter Pannekoek biedt ongetwijfeld het beste cabaret van het moment (★★★★★)”. Ook OG3NE komt voor de eerste keer naar de Agnietenhof met de gloednieuwe SWEET HARMONY TOUR, waarmee de zussen op zaterdag 7 maart 2020 in de Grote Zaal te zien zijn.

Meer info & tickets >>

TerugAdvertenties