Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Programma - Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof - Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof
 • Programma - Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof

   

  Muziek

  Geniet van livemuziek en bezoek een theaterconcert in Tiel! Hieronder vind je de concertagenda van de Agnietenhof.

  Geen voorstellingen gevonden

   

  Muziek verbindt. Het is dan ook heerlijk om samen te genieten van livemuziek, gespeeld door de beste artiesten. Om samen emotioneel geraakt te worden of juist helemaal uit je dak te gaan. Bij de Agnietenhof in Tiel vind je altijd een concert dat bij jou past. 

  Livemuziek door rasmuzikanten

  Elke muzikant die speelt in onze Rabo- of Kleine Zaal heeft zijn sporen in de muziek ruimschoots verdiend. Je gaat dan ook altijd een fijne avond tegemoet. Ook dit seizoen kun je weer kiezen uit talloze muziekvoorstellingen van onder meer Ilse de Lange, Stef Bos, Carel Kraayenhof en Ellen ten Damme.

  Terug in de tijd met de mooiste covers

  Ook aan steengoede coverbands mag het dit seizoen niet ontbreken. Het wordt een groot feest bij 100% Hollandse Hits Live, genieten bij Niels van der Gulik en Frank Kooijman - Central Park: The Story of Simon & Garfunkel  en een hele herkenbare avond bij Elvis the Music - The King. Ook Hello Goodbye van The Analogues hoort natuurlijk in dit rijtje thuis. Verder hoor je muziek van Robbie Williams, Bruce Springsteen, Pink Floyd en Meat Loaf.

  Muziek van eigen bodem

  Je hoeft niet ver te reizen om een avond te luisteren en mee te zingen met de grootste hits van de bekende Nederlandse artiesten. Zowel Jan Smit als Tino Martin komen langs voor een theaterconcert in de Rabozaal. 

  Verleng je avond met een diner of borrel

  Reserveer een tafel in het Theaterrestaurant en laat je verrassen door het heerlijke driegangendiner van onze chef-kok Sjors. Wij zorgen ervoor dat je na het dessert op tijd in de zaal zit voor het concert. Heb je zin om de gezelligheid nog even voort te zetten? Kies dan voor een Borrel Arrangement. Na afloop serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje in het Theaterrestaurant.