Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Programma - Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof - Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof
 • Programma - Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof

   

  Musical

  Ook dit theaterseizoen komen er weer grote musicalproducties naar Tiel. Hieronder vind je het musicalprogramma van de Agnietenhof. 

  Geen voorstellingen gevonden

   

  De kostuums hangen klaar, de cast zit in de grime en het prachtige decor staat op het toneel. De spots gaan aan, het publiek geeft een daverend applaus en de show kan beginnen! Ook dit theaterseizoen kun je weer genieten van de mooiste musicals van Nederland. Zo kun je naar Saturday Night Fever, Malle Babbe - de Rob de Nijs musical en Elisabeth, waar Pia Douwes terugkeert in de rol van Sissi.   

  Musicals voor de hele familie

  Ook voor de kinderen hebben we weer de leukste musicals, zoals Shrek de Musical of de ondeugende musical De Neehoorn. Vaste gast is Van Hoorne Entertainment, die van een bezoek aan de Agnietenhof elke keer een groot feest maken. Dit keer komen zij met de musical De Kleine Zeemeermin en ook nu kun je na afloop alle acteurs in het echt ontmoeten in de Stadsfoyer.

  Maak de avond compleet met een Borrel Arrangement

  Wil je graag nog even nagenieten? Bestel dan een Borrel Arrangement. Wij serveren een plank met lekkere hapjes en een drankje. Eet smakelijk!