Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof | Tiel - Agnietenhof


Sponsors

De volgende bedrijven voelen zich verbonden met Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof en de regio. Zij zijn een sponsorrelatie aangegaan met Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof en profileren zich hiermee als geëngageerde bedrijven met een lange termijn visie.

Rabobank West Betuwe
Niacet b.v.

Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof is deze bedrijven en instellingen bijzonder erkentelijk voor hun tastbare ondersteuning. Mede dankzij deze bijdrage, is de schouwburg in staat een hoogwaardige programmering te realiseren met name ook voor speciale doelgroepen als jongeren en jeugd.

Wat biedt sponsoring van Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof?

  • Vele mogelijkheden voor relatiemanagement op hoog niveau
  • Naamsbekendheid vergroten bij een brede en interessante doelgroep
  • Motivatie van medewerkers vergroten door theatersponsoring in te zetten als onderdeel van personeelsbeleid
  • Kennismaking met de podiumkunsten en de achtergronden
  • Een positief imago in stad Tiel en de regio

Als deze vorm van bedrijfsvriendschap u ook aanstaat, kunt u contact opnemen met Dhr. R. van Zuilen, 0344 673515. Of via secretariaat@cultuurbedrijftiel.nl. Wij nemen dan contact met u op.

De Stichting Sponsoring Theater Agnietenhof heeft als doel het werven van gelden ten behoeve van de instandhouding en ontwikkeling van het theater en het mogelijk maken van bijzondere producties in de Agnietenhof. De stichting heeft de Culturele ANBI status. ANBI staat voor Algemeen Nut Beogende Instelling. Kort gezegd, betekent dit dat het voor ondernemingen en particulieren fiscaal zeer aantrekkelijk is om een gift te doen vanwege een extra aftrek. Zie voor meer informatie: anbi.federatiecultuur.nl

Terug naar overzicht commerciële mogelijkhedenAdvertenties