Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof | Tiel - Agnietenhof


Ontmoet elkaar in de Agnietenhof | Corona


Wilt u een zakelijke bijeenkomst organiseren, maar heeft u niet de ruimte om elkaar op 1,5 meter afstand te ontmoeten? Dan biedt Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof een oplossing! Wij hebben voldoende ruimte om op een veilige manier samen te komen. Bovendien steunt u het theater met uw bijeenkomst, nu er vrijwel geen andere activiteiten kunnen plaatsvinden. Een win-win situatie!

In verband met de coronamaatregelen verrichten we nog meer maatwerk en kunnen we u een scherp aanbod doen. Al vanaf € 200,- kunt u een dagdeel gebruikmaken van een foyer/zaal in de Agnietenhof.

Wij denken graag met u mee!

Wilt u meer informatie over onderstaande mogelijkheden? Neem dan contact op met Manager Horeca & Evenementen Petra van Lent: pvlent@cultuurbedrijftiel.nl.

Uitgangspunten

Waar moet een bijeenkomst volgens de coronamaatregelen aan voldoen?
•    Veilige omgeving voor alle medewerkers en bezoekers.
•    Naleven van de 1,5 metermaatregel.
•    Er is nimmer sprake van rechtstreeks fysiek contact tussen bezoeker en medewerker.
•    Aanvullende hygiënemaatregelen.

Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof heeft meerdere afsluitbare ruimtes, waarin de 1,5 meterregel probleemloos kan worden nageleefd. Groepen, zij het op kleinschalige basis, kunnen veilig gebruikmaken van de faciliteiten. Vergaderingen of andere evenementen op basis van een klein aantal personen (tot 1 juli 30 personen, daarna 100 personen) zijn daardoor mogelijk. Wij bieden u de volgende mogelijkheden:

Beschikbare ruimtes

Rabozaal
De Rabozaal is een grote zaal, geschikt voor congressen in de 1,5 meter economie. U kunt zowel beneden als boven twee ingangen gebruiken om veilige looproutes te garanderen. Het toneel is zo groot dat er op gepaste afstand door meerdere sprekers/acteurs tegelijkertijd gebruik van kan worden gemaakt. De indeling van de zitplaatsen is gebaseerd op 1 stoel met 3 stoelen ertussen. Ook wordt steeds een rij overgeslagen. Met twee personen uit één huishouding betekent dit dat wij 165 personen kunnen verwelkomen in deze zaal. Neem voor andere mogelijkheden contact met ons op via pvlent@cultuurbedrijftiel.nl.

Foto: Rabozaal | door: Emanuele Scorcelletti

Kleine Zaal
Deze zaal heeft een eigen entree/uitgang en volgens protocol in de 1,5 meter economie zijn er verschillende mogelijkheden. Met tribune kunnen er 54 personen (per twee uit 1 huishouding) op veilige afstand plaatsnemen. En ook op het podium kunt u de nodige afstand houden, waardoor er plaats is voor maximaal 6 presentatoren. 
Daarnaast kunnen we de tribune inschuiven. Hierdoor ontstaat ruimte voor tafels die zo geplaatst worden dat bezoekers voldoende afstand kunnen houden. Er is dan plaats voor 20 personen.
De Kleine Zaal kan alleen gebruikt worden als de Grote Zaal niet gebruikt wordt voor andere activiteiten.
Apparatuur zoals een beamer, scherm, microfoon, licht etc. is allemaal bespreekbaar met inachtneming van het protocol.

Foto: Kleine Zaal | door: Raphael Drent


Waalfoyer
De Waalfoyer is vooral geschikt voor vergaderingen of presentaties. Met een eigen ingang en alle gewenste voorzieningen, zoals bijvoorbeeld een verrijdbaar LED scherm is de ruimte uitstekend te gebruiken als afzonderlijke locatie. Afhankelijk van de gevraagde opstelling kunnen hier maximaal 20 personen tegelijkertijd verblijven.

Foto: Waalfoyer | door: Raphael Drent


Stadsfoyer
Wij noemen dit ook wel het Hart van de Agnietenhof. Deze foyer kunt u huren als netwerkterras, maar ook voor het houden van vergaderingen. Een grote ruimte die wij kunnen indelen naar praktisch iedere mogelijke opstelling.

Foto: Stadsfoyer | door: Emanuele Scorcelletti


Lingefoyer met restaurant
De Lingefoyer bevat een grote schuifwand, waarmee we de ruimte kunnen afsluiten of juist groter kunnen maken. De ruimte beschikt over een eigen bar en diverse hoge en lage zitplaatsen. De tafels worden zo geplaatst dat een veilige afstand wordt gewaarborgd voor maximaal 30 personen. 

Foto: Lingefoyer | door: Raphael Drent 

Foto: Theaterrestaurant | door: Emanuele Scorcelletti

Catering
Tijdens een zakelijke bijeenkomst kunnen wij volgens protocol de catering verzorgen. Naar wens maken wij de lunch ter plekke in onze keuken of zorgen wij voor individueel verpakte lunches (voor extra hygiëne en veiligheid). Ook wordt er een koffiebuffet opgesteld in de vergaderruimte, zodat u te allen tijde verse koffie, thee en water tot uw beschikking heeft.

Toiletbezoek
Elke foyer krijgt een eigen toilet toegewezen op dezelfde verdieping. Ook hier worden alle hygiënische maatregelen in acht genomen.


SCHOOLMUSICAL IN DE AGNIETENHOF

Schoolvoorstellingen (Primair Onderwijs)
Scholen die een ruimte zoeken voor de eindmusical van groep 8 kunnen terecht in onze Rabozaal. Wij zijn het gewend om grote groepen te ontvangen en hebben inmiddels ervaring met de huidige maatregelen.
Door de grote ruimtes is er zowel voor als achter de schermen genoeg plaats om de veiligheid te waarborgen. De kinderen op het toneel hoeven (vooralsnog) geen rekening te houden met de 1,5 meter afstand. Indien dit wel het geval is, is er nog steeds veel ruimte om de musicals met halve klassen te spelen.
Indien er een restrictie geldt met een maximum aantal personen in de schouwburg dienen we rekening te houden met:
-    Personele bezetting schouwburg
-    Aantal leerlingen
-    Aantal leerkrachten
Op basis van het totaal van bovenstaande aantallen bepalen we het maximaal aantal bezoekers. De algemene regels uit het 1,5 meter protocol blijven voor deze bezoekers op dezelfde manier van kracht. 

Een aandachtspunt is de opbouw van het decor dat doorgaans door ouders wordt gedaan. Hier dient de 1,5 meter wel van kracht te blijven. Een oplossing is wellicht het delen van het decor door verschillende scholen.

Wij denken graag met u mee!
Wilt u meer informatie over onderstaande mogelijkheden? Neem dan contact op met Manager Horeca & Evenementen Petra van Lent: pvlent@cultuurbedrijftiel.nl.Advertenties