Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Vragen - Agnietenhof


Vragen

WANNEER STAAT HET PROGRAMMA 2019/2020 ONLINE?

Op dinsdag 7 mei rond 10.00 uur verschijnt het theaterprogramma voor 2019/2020 op onze site. Die dag valt ook onze seizoensbrochure bij vaste bezoekers op de mat. Geen brochure ontvangen? Haal er een op in de Agnietenhof of vraag hem online aan via uw Mijn Theater-account.

WANNEER START DE KAARTVERKOOP VOOR SEIZOEN 2019/2020?

De kaartverkoop voor het nieuwe seizoen start op dinsdag 21 mei om 10.00 uur via de website of aan de kassa. Bestel vóór 1 juli kaarten en krijg Vroegboekkorting! Vrienden van de Agnietenhof krijgen een week voorrang op de kaartverkoop en mogen vanaf woensdag 15 mei 10.00 uur kaarten bestellen. Daarnaast krijgen zij het hele seizoen korting.

WAT IS VROEGBOEKKORTING?

Iedereen die vóór 1 juli kaarten bestelt, krijgt Vroegboekkorting! Dat is € 2 korting per kaart en € 1 korting op kaarten onder de € 15. Op een klein aantal voorstellingen is de korting niet van toepassing.

BETAAL IK RESERVEER- OF ADMINISTRATIEKOSTEN?

Nee, u betaalt geen reserveer of administratiekosten meer! De ticketprijs is dus een all-in prijs. Hiervoor krijgt u óók een drankje en is de garderobe gratis (enkele voorstellingen uitgezonderd, zoals in de Caeciliakapel of jeugdvoorstellingen). Aan het toesturen van kaarten per post zijn portokosten verbonden. 

WAT IS MIJN THEATER? 

Via Mijn Theater komt u in uw eigen account bij Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof.
In Mijn Theater kunt u:
- zien voor welke voorstellingen u kaarten heeft.
- uw persoonsgegevens eenvoudig wijzigen, bijv. in het geval van een verhuizing.
- aangeven welke informatie u van ons wilt ontvangen.
- uw bestelgeschiedenis van de afgelopen jaren bekijken.
- bekijken welke voorstellingen voor u interessant zijn. Deze suggesties worden automatisch gegenereerd op basis van uw bestelhistorie.

HOE VRAAG IK EEN (NIEUW) WACHTWOORD AAN?

Klik op Wachtwoord vergeten om een (nieuw) wachtwoord aan te vragen. U ontvangt dan een mail met een link. Klik op deze mail om een (nieuw) wachtwoord aan te maken. 
Heeft u al eens eerder kaarten besteld bij de Agnietenhof? Dan kunt uw account activeren door op Wachtwoord vergeten te klikken om een wachtwoord aan te maken. 
Meer uitleg over het instellen van uw wachtwoord leest u hier.

WAT ZIJN DE VOORDELEN VOOR VRIENDEN

  • Vrienden mogen eerder kaarten bestellen voor het nieuwe seizoen tijdens de speciale Vriendenvoorverkoop.
  • Vrienden hebben vanaf 1 juli recht op Vriendenkorting, óók op filmkaarten! Dus ook na 1 juli krijgen Vrienden € 2 korting op kaarten voor voorstellingen en € 1 korting op films en voorstellingen tot € 15. Deze Vriendenkorting is geldig voor maximaal 4 kaarten per voorstelling.
  • Vrienden worden uitgenodigd voor de speciale Vriendenavond. Op deze avond ontvangen wij Vrienden met een hapje en een drankje, presenteren we een speciaal programma met korte optredens en geven we tips over de voorstellingen in het nieuwe seizoen. Elke vriend mag een introducé meenemen.
  • Vrienden krijgen gedurende het seizoen speciale Vrienden aanbiedingen per e-mail.
  • Vrienden worden als eerste op de hoogte gebracht van bijgeboekte voorstellingen.
  • Vrienden mogen bij verhindering gratis hun kaarten ruilen voor andere kaarten of een tegoedbon (tot uiterlijk 3 werkdagen voor aanvang van de voorstelling).
  • Vrienden mogen bestellingen tijdens de Vriendenvoorverkoop in 2 termijnen betalen (kosten € 5,-).

HOE WORD IK VRIEND?

Via deze link kunt u zich aanmelden als Vriend voor seizoen 2019/2020. Voor het aanmelden doorloopt u hetzelfde stappenplan als bij het kopen van kaarten.

HOE KRIJG IK VRIENDENKORTING?

Vrienden krijgen vanaf 1 juli Vriendenkorting. Tijdens het bestellen selecteren Vrienden de Vriendenprijs. Vervolgens wordt gevraagd om in te loggen met uw e-mailadres en wachtwoord. Wachtwoord vergeten? Vraag een nieuw wachtwoord aan door op ‘wachtwoord vergeten’ te klikken. 

WAT KOST EEN VRIENDENLIDMAATSCHAP?

U bent Vriend voor €27,50 per seizoen. Meer geven mag, daarmee maakt u het mogelijk dat we bijvoorbeeld schoolvoorstellingen, bijzondere projecten, inleidingen en workshops kunnen blijven organiseren. 

HOE KAN IK BESTELLEN TIJDENS DE VRIENDENVOORVERKOOP?

Wanneer u Vriend wordt, kunt u tijdens de Vriendenvoorverkoop kaarten bestellen. Voor de start van de Vriendenvoorverkoop ontvangt u alle informatie per e-mail. Wanneer u tijdens de Vriendenvoorverkoop op 'Bestel' klikt, wordt u gevraagd in te loggen. Vrienden loggen in met het e-mailadres waarmee zij Vriend geworden zijn en een zelfgekozen wachtwoord. Uitleg over het instellen van uw wachtwoord leest u hier.

MAG IK IN 2 TERMIJNEN BETALEN?

Vrienden mogen de kaarten die ze tijdens de Vriendenvoorverkoop bestellen, in twee termijnen betalen. Betalen in twee termijnen kost €5.

HOEVEEL KAARTEN MAG EEN VRIEND BESTELLEN?

Als Vriend mag u zoveel kaarten bestellen als u wilt, maar de speciale Vriendenkorting (geldig vanaf 1 juli) geldt voor maximaal 4 kaarten per voorstelling. (Een klein aantal voorstellingen is uitgezonderd van kortingen).

WANNEER IS DE SPECIALE VRIENDENAVOND?

Op dinsdag 14 mei verwelkomen we alle Vrienden met een introducé op de exclusieve Vriendenavond. De avond is gratis voor Vrienden maar reserveren is noodzakelijk. Vrienden ontvangen hiervoor een uitnodiging per e-mail.

TOT WANNEER KAN IK VRIEND WORDEN?

U kunt het hele seizoen Vriend van de Agnietenhof worden. Vriend wordt u voor één seizoen tot wederopzegging. 

KAN IK MIJN EIGEN STOEL OF RANG KIEZEN?

In de Agnietenhof kunt u zelf uw eigen stoel kiezen in de Rabozaal, net als in de Kleine Zaal. In de Kleine Zaal is net als in de Rabozaal, één rang.

KAN IK VOOR FILMS OOK MIJN EIGEN STOEL KIEZEN?

Wanneer u online of aan de kassa kaarten koopt voor een film, dan kunt u zelf uw stoel kiezen. Koopt u kaarten aan de kassa binnen een uur voor aanvang van de film? Dan kunt u niet uw eigen stoel kiezen, vanwege de drukte aan de kassa.

KAN IK NOG EEN ABONNEMENT BESTELLEN?

In seizoen 2019/2020 werken we niet meer met abonnementen. Dus geen verplicht minimum aantal voorstellingen meer. Wilt u graag profiteren van allerlei voordelen? Word Vriend!

STAAT UW VRAAG HIER NIET TUSSEN? 

Bel of mail de kassa: 0344 673 500 of kassa@cultuurbedrijftiel.nl Advertenties