Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof | Tiel - Agnietenhof
 • Showbizz Summer Week

  GEANNULEERD

   

  Heb jij altijd al een echte ster willen zijn en ben jij 5 jaar of ouder? Doe dan mee met de Showbizz Summer Week in de Agnietenhof. Gegarandeerd een geweldige laatste week van de zomervakantie! Aanmelden kan tot 14 juni.

  Je wordt meegenomen in de wereld van een popster. Je krijgt lessen op het gebied van dans, zang en spel. Hoe voelt het om met galakleding in een limousine te zitten? Hoe loop je als een echte ster over de catwalk? Hoe wordt het perfecte interview afgenomen? Je leert het allemaal deze week. Als klap op de vuurpijl komt er die week ook nog een échte BN'er naar Tiel!

  Programma
  The Showbizz Summer Week is van maandag 20 t/m vrijdag 24 augustus. Het programma is elke dag van 09.00 tot 17.00 uur. De kinderen zijn echter al welkom vanaf 08.00 uur en kunnen opgehaald worden tot 18.30 uur. Lunch, drankjes en tussendoortjes zijn bij de prijs inbegrepen.

  Groepen
  De deelnemers worden ingedeeld in groepjes van maximaal 20 kinderen. Er wordt rekening gehouden met de indeling van de groepen qua voorkeur en leeftijd. De groep blijft de hele week bij elkaar en heeft één vaste begeleider. Zo is er een duidelijk aanspreekpunt voor de kinderen. De tweede begeleider is gekoppeld aan het programma; de dansdocent, de zangdocent, de fotograaf etc. Er zijn dus altijd twee begeleiders per groep, waarvan een vaste begeleider.

  Kosten
  Er zijn tien programmaonderdelen die van maandag 20 tot en met vrijdag 24 augustus in tien dagdelen afgewikkeld worden. Kosten: € 295,- voor de hele week. Vrienden van de Agnietenhof krijgen € 25,- korting.

  Informatie voor de ouders m.b.t. inschrijven
  Wanneer u The Showbizz Summer Week in het winkelmandje heeft geplaatst en betaald heeft, ontvangt u van ons per mail het inschrijfformulier. Dat formulier ontvangen wij graag retour.

  Bestellen
  De Showbizz Summer Week is geannuleerd.  Advertenties