Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof | Tiel - Agnietenhof


Zomertheaterprogramma

Voor de allereerste keer hebben we een zomerprogramma in de Agnietenhof met vier vrolijke familievoorstellingen! 

In augustus zie je hoe kinderboeken én een magische kast tot leven komen. Een goed begin van de dag en bovenal een gezellig uitje tijdens de vakantie.
Uiteraard houden we rekening met de 1,5 meterregeling. Hierdoor is er maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar, dus bestel snel. 

zo 2 aug 10.30 uur  | 2-ater Producties - Fiep heeft haast (4-8 jaar) 
Een supersnelle, knotsgekke voorstelling over druk zijn, het verkeer, van A naar Beter willen en… tijd nemen om iets werkelijk te zien. Eén actrice, een decor van karton en heel veel gekkigheid zorgen voor een grappige, hartverwarmende voorstelling over verkeer. Met illustraties van Fiep Westendorp!

wo 5 aug 10.30 uur  | Harro van Lien - Woeste Willem (4-99 jaar)
Willem woont alleen aan de rand van het bos. Hij geniet van de rust die hij heeft verdiend na een leven vol gevaarlijke avonturen. Hij zingt zeeroversliedjes, loert wat door zijn verrekijker over het water tot opeens een klein jongetje de rust verstoort. De voorstelling is een bewerking van het boek Woeste Willem van Dieter en Ingrid Schubert.

zo 16 aug 10.30 uur | Huub Cooijmans Entertainment - De magische kast (4-99 jaar)  
Huub heeft een oude kast op de kop weten te tikken via Marktplaats. Maar de kast heeft iets geks: hij zit op slot met een grote ketting en de sleutel is kwijt… Lukt het Huub en zijn publiek om samen de magische kast open te krijgen? Deze familievoorstelling zit boordevol magische trucs, grappige twists, jongleerkunsten en verrassende effecten. 

wo 19 aug 10.30 uur | Harro van Lien - De snelste zebra van de wereld (4-10 jaar) 
Zebra wil iedere dag hardloopspelletjes doen. Daarom hebben Tijger, Eekhoorn, Haas en Nijlpaard zich verstopt, ze zijn het zat, ze willen niet meer rennen. Zebra wint niet alleen altijd, hij wint ook nog eens helemaal niet leuk. De vertelvoorstelling is gemaakt naar aanleiding van het gelijknamige prentenboek van Youp van ‘t Hek met tekeningen van Georgien Overwater. 

Entree: € 11,00 | Vriend € 10,00 | RIV-korting 10%. Voor kinderen staat er na de voorstelling een glaasje limonade klaar.
Kaartjes bestellen? Klik op een van de voorstellingen hierboven. 
 Advertenties