Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.

Wie is er hier 4

Verjaardagskaart van RIV The Kid

Ben jij vorig schooljaar 4 jaar geworden en kom jij uit de buurt van ons theater? Dan krijg je in september via de gemeente* een verjaarskaart die je in kan ruilen voor 2 GRATIS kaartjes voor een voorstelling die geschikt is voor jouw leeftijd!

Heb je ook een ‘Wie is er hier vier- kaart’ gekregen? 

Bel de kassa (0344 673 500) om de vrijkaarten te bestellen, of vul dit formulier in.

Langskomen kan natuurlijk ook!  (Let op: Klik niet op bestel op de voorstellingspagina's om deze speciale vrijkaarten aan te vragen.) 

Op dit moment is er nog één voorstelling waarvoor ‘Wie is hier vier-kaart’ - vrijkaarten beschikbaar zijn: 

 

Bel de kassa van de Agnietenhof (0344 673 500 ) of kom langs en vertel dat je de ‘Wie is er hier vier-kaart‘ wil gebruiken. Het is niet mogelijk deze gratis kaarten online te bestellen. Bewaar de kaart goed, deze heb je nodig bij het ophalen van de kaarten aan de kassa. Per voorstelling zijn een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Dus reserveer snel!

Wil je vaker komen? Word dan meteen gratis lid van RIV THE KID. Je krijgt dan een eigen pasje en 10% korting op alle jeugdtheatervoorstellingen en kinderfilms in de Agnietenhof! Lid worden kan via deze website (klik op 'word lid').

*De actie-kaarten worden door 7 gemeenten aangeboden aan de kinderen die in het afgelopen schooljaar vier zijn geworden. Dit zijn Tiel, Buren, Geldermalsen, Maasdriel, Neerijnen, West Maas & Waal en Neder-Betuwe. Riv The Kid dankt deze gemeenten voor de stimulans om naar theater te gaan!

Actievoorwaarden
Deze actie is alleen geldig voor jou persoonlijk en alleen voor de geselecteerde voorstellingen waar nog plaats is. Bestel snel om teleurstelling aan de kassa te voorkomen. Er moet altijd 1 volwassene mee gaan. Je kunt natuurlijk extra kaarten kopen voor familie of vrienden. Je kunt deze kaart niet gebruiken voor kaarten die al gereserveerd of gekocht zijn. Bij het afhalen van de kaarten bij de kassa lever je de Wie-is-hier-vier-kaart in, bewaar deze dus goed.Advertenties