Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.


Kinderfeestje

Vier jij je verjaardag met een jeugdvoorstelling?

Vertel dan bij je reservering dat het om een verjaardagsfeestje gaat. Als jarig RIV THE KID-lid mag je gratis naar binnen en krijg je een versierde stoel.

Wil je nog iets extra's doen? Bijvoorbeeld in het Theatercafé je vrienden ontvangen en cadeautjes uitpakken? Pannenkoeken of taart versieren en dan lekker smikkelen met heerlijke limonade erbij? Bespreek het ruim van te voren met de afdeling horeca en evenementen.

Dit zijn de mogelijkheden voor een kinderfeestje in het theater

Ben jij 4-12 jaar oud en wil je een superfeest geven?
Vier je verjaardag dan in Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof! Natuurlijk ga je naar een mooie voorstelling. Maar er is meer... Je kunt kiezen uit één van deze drie feestjes:

Basis

Een gratis entreekaartje en een vrolijk versierde stoel voor de jarige.
Gratis*

Taart met limonade

Gratis entreekaartje en een vrolijk versierde stoel voor de jarige.
Voor of na de voorstelling met je vriendjes en vriendinnetjes taart eten en limonade drinken.
€ 4,- per kind (vanaf 4 kinderen)

Pannenkoeken

Gratis entreekaartje en een vrolijk versierde stoel voor de jarige. Na de voorstelling aan een feestelijk gedekte tafel met je vriendjes en vriendinnetjes pannenkoeken versieren en daarna natuurlijk lekker opeten!
€ 7,50 per kind (vanaf 4 kinderen)

* Alleen de jarige heeft gratis toegang tot de voorstelling. Voor de rest van het gezelschap dienen toegangskaarten gekocht te worden; deze zijn niet bij de prijs inbegrepen.

Reserveren

Neem voor het reserveren van het arrangement 'Taart met limonade' of 'Pannenkoeken' contact op met hoofd horeca & evenementen Petra van Lent.
Telefoon: 0344 673 505
E-mail: pvlent@cultuurbedrijftiel.nl

Toegangskaarten kunnen gereserveerd worden bij de kassa (geopend van ma t/m vrij van 12.00-16.00 uur, za 14.00-16.00 uur en één uur voor aanvang van elke voorstelling).
Telefoon: 0344 673 500
E-mail: kassa@cultuurbedrijftiel.nlAdvertenties