Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof | Tiel - Agnietenhof


Menukaart

Menukaart

Theaterrestaurant

Geniet voorafgaand aan de film in ons Theaterrestaurant van een speciale Filmhap voor € 10,00. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Je bent vanaf 19.30 van harte welkom en wij zorgen ervoor dat je om 20.30 uur in de zaal zit. Heb je geen kaarten voor de film? Dan ben je van 19.30 tot 21.00 uur welkom. 

Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen dien je van te voren te reserveren. Als je kaarten bestelt voor de film kom je vanzelf de optie voor het reserveren van een tafel tegen. Heb je al kaarten? Reserveer dan via de reserveerpagina.

Heb je geen kaarten, maar wil je wél graag genieten van een Filmhap in het Theaterrestaurant? Bel dan naar 0344 673 500 (bekijk hier de openingstijden) en reserveer een tafel.


Huisregels Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof - COVID-19
1.     Houd 1,5 meter afstand tot andere gasten en de medewerkers.
2.     Aan een tafel mogen maximaal 2 personen of een gezamenlijke huishouding die uit meer personen bestaat, binnen 1,5 meter van elkaar zitten.
3.     Blijf thuis als je verkouden bent of griepklachten hebt. Annuleer je reservering en kaarten bij twijfel. We gaan hier coulant mee om.
4.     Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof kan gasten weigeren bij vermoeden van verkoudheid- en/of griepklachten.
5.     Volg altijd de aanwijzingen van het personeel op.
6.     Was bij binnenkomst grondig je handen.
7.     Was na het toiletbezoek grondig je handen.
8.     Betaal contactloos (pin of mobiel).Advertenties