Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Restaurant Agnietenhof Tiel - Agnietenhof


Algemeen

Theaterrestaurant

Wij ontvangen je graag voor een heerlijk driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Zo serveren we een proeverijtje van voorgerechtjes, kun je kiezen uit heerlijke hoofdgerechten en serveren we het dessert precies op tijd. Zo kun je ontspannen plaatsnemen in de zaal en gaan genieten van de voorstelling.

Het Theaterrestaurant is geopend van woensdag tot en met zaterdag. Wij verwelkomen je graag tussen 17.30 en 18.00 uur. Voor de Filmhap ben je tot 19.30 uur welkom. Eet smakelijk alvast!

Filmhap

Op woensdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 10,00. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond. Je kunt de daghap tot 19.30 uur bestellen. Wij zorgen ervoor dat je om 20.30 uur in de zaal zit. Je kunt de Filmhap ook bestellen voorafgaand aan Film & Literatuur en de Vrijdagavondfilm.

Je kunt reserveren via de reserveerpagina of telefonisch via 0344 673 500. Op de dag zelf kun je na 16.00 uur bellen naar 0344 673 575. Mocht je onverhoopt verhinderd zijn, dan horen wij dat graag tijdig. Hebben wij voor 18.00 uur niets van je vernomen, dan gaan wij ervanuit dat je komt. Mocht je er om 18.15 uur niet zijn, dan geven wij de tafel vrij.Advertenties