Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Restaurant Agnietenhof Tiel - Agnietenhof

Algemeen

Theaterrestaurant

In verband met de nieuwe coronamaatregelen is het Theaterrestaurant 's helaas gesloten tot en met dinsdag 25 januari.


Wij ontvangen je graag voor een heerlijk driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Zo serveren we een proeverijtje van voorgerechtjes, kun je kiezen uit heerlijke hoofdgerechten en serveren we het dessert precies op tijd. Zo kun je ontspannen plaatsnemen in de zaal en gaan genieten van de voorstelling of film. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 10,00. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten.

Reserveren
Als je kaarten hebt voor de voorstelling/film, dan kun je het beste reserveren via onze reserveerpagina. Of reserveer tijdens het bestellen van kaarten.

NIEUW: Borrel Arrangement
Nog even napraten? Reserveer een borrelarrangement! Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje in het Theaterrestaurant. Het arrangement is te reserveren via onze speciale reserveerpagina. Of reserveer tijdens het bestellen van kaarten.

Eet smakelijk alvast!Advertenties