Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Restaurant Agnietenhof Tiel - Agnietenhof


Algemeen

Theaterrestaurant

Wij ontvangen je graag voor een heerlijk driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Zo serveren we een proeverijtje van voorgerechtjes, kun je kiezen uit heerlijke hoofdgerechten en serveren we het dessert precies op tijd. Zo kun je ontspannen plaatsnemen in de zaal en gaan genieten van de voorstelling of film. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 10,00. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten.

Openingstijden
Het Theaterrestaurant is geopend van woensdag tot en met zaterdag. Wij verwelkomen je graag tussen 17.30 en 18.00 uur.
Voor de Filmhap ben je tot 19.30 uur welkom. Eet smakelijk alvast!

Reserveren
Als je kaarten hebt voor de voorstelling/film, dan kun je het beste reserveren via onze reserveerpagina. Of reserveer tijdens het bestellen van kaarten.

NIEUW: Borrel Arrangement
Nog even napraten? Reserveer een borrelarrangement! Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje in het Theaterrestaurant. Het arrangement is te reserveren via onze speciale reserveerpagina. Of reserveer tijdens het bestellen van kaarten.

Eet smakelijk alvast!

Huisregels Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof - COVID-19
1.     Houd 1,5 meter afstand tot andere gasten en de medewerkers.
2.     Aan een tafel mogen maximaal 2 personen of een gezamenlijke huishouding die uit meer personen bestaat, binnen 1,5 meter van elkaar zitten.
3.     Blijf thuis als je verkouden bent of griepklachten hebt. Annuleer je reservering en kaarten bij twijfel. We gaan hier coulant mee om.
4.     Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof kan gasten weigeren bij vermoeden van verkoudheid- en/of griepklachten.
5.     Volg altijd de aanwijzingen van het personeel op.
6.     Was bij binnenkomst grondig je handen.
7.     Was na het toiletbezoek grondig je handen.
8.     Betaal contactloos (pin of mobiel).Advertenties