Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.


Algemeen

Theaterrestaurant

In ons theaterrestaurant kunt u uw avond ontspannen en smakelijk starten. Geniet van de gerechten van onze eigen kok. De menukaart wisselt regelmatig en is geïnspireerd door wat het seizoen op dat moment te bieden heeft. Aan de basis staan pure ingrediënten, duurzaam en dagvers.

Bekijk hier onze menukaart.

Vanzelfsprekend zorgen onze medewerkers ervoor dat u op tijd in de zaal zit. Zo heeft u een compleet avondje uit!

Het restaurant is geopend op dinsdag-, woensdag-, vrijdag- en zaterdagavond. Wij verwelkomen u graag tussen 17.30 - 18.00 uur en zorgen ervoor dat u op tijd in de zaal zit.
 

Filmhap

Op dinsdag- en woensdagavond serveren wij in het theaterrestaurant een speciale Filmhap voor € 9,50. U kunt de daghap tot 19.30 uur bestellen. Wij zorgen ervoor dat u om 20.30 uur in de zaal zit. 

U kunt reserveren via de reserveerpagina of telefonisch via 0344 673 500. Op de dag zelf kunt u na 16.00 uur bellen naar 0344 673 575. Mocht u onverhoopt verhinderd zijn, dan horen wij dat graag tijdig. Hebben wij voor 18.00 uur niets van u vernomen, dan gaan wij ervanuit dat u komt. Mocht u er om 18.15 uur niet zijn, dan geven wij de tafel vrij.Advertenties