Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Restaurant Agnietenhof Tiel - Agnietenhof
 • Theaterrestaurant

  Theaterrestaurant 

  Met ingang van het nieuwe seizoen 2023-2024 is het Theaterrestaurant gesloten. Het is dus niet mogelijk om het Theaterrestaurant te reserveren na mei 2023.  


  Menukaart mei
  Menukaart onder voorbehoud

  Dieetwensen/allergieën
  Heb je speciale dieetwensen of een voedselallergie? Laat het ons (tijdig) weten, dan kunnen wij hier rekening mee houden. Neem hiervoor contact op met de kassa via de mail of bel naar 0344 673 500. Dieetwensen bij een Borrel Arrangement zijn helaas niet mogelijk. 

  Filmhap
  Bij de meeste filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 12,50. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten.

  NIEUW vanaf september 2023: Borrelplank

  Nog even nagenieten na de voorstelling of film? Na afloop serveren wij verschillende borrelplanken met lekkere hapjes. Je hebt de keuze uit 2 verschillende borrelplanken: 

  Borrelplank - koud
  Olijven, amandelen, kaasblokjes en coppa di parma
  €5,- euro per persoon

  Borrelplank - gemengd
  Olijven, amandelen, kaasblokjes, coppa di parma,  kaasstengels, stokbrood met huisgemaakte tomatentapenade en bitterballen
  €8,50 per persoon

  De Borrelplank is te reserveren via onze speciale reserveerpagina of tijdens het bestellen van kaarten. Hierbij zijn helaas geen dieetwensen mogelijk.

  Reserveren
  Als je kaarten hebt voor de voorstelling/film, dan kun je het beste reserveren via onze reserveerpagina. Of reserveer tijdens het bestellen van kaarten.  Advertenties