Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Restaurant Agnietenhof Tiel - Agnietenhof
 • Theaterrestaurant

  Theaterrestaurant 

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Zo serveren we een proeverijtje van voorgerechtjes, kun je kiezen uit heerlijke hoofdgerechten en serveren we het dessert precies op tijd. Zo kun je ontspannen plaatsnemen in de zaal en gaan genieten van de voorstelling of film.

  Menukaart maart

  Menukaart onder voorbehoud

  Dieetwensen/allergieën
  Heb je speciale dieetwensen of een voedselallergie? Laat het ons (tijdig) weten, dan kunnen wij hier rekening mee houden. Neem hiervoor contact op met de kassa via de mail of bel naar 0344 673 500. Dieetwensen bij een Borrel Arrangement zijn helaas niet mogelijk. 

  Filmhap
  Bij de meeste filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 12,50. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten.

  Borrel Arrangement
  Nog even napraten? Reserveer een borrelarrangement! Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje in de Bovenfoyer. Het arrangement is te reserveren via onze speciale reserveerpagina of tijdens het bestellen van kaarten. Hierbij zijn geen dieetwensen mogelijk.

  Reserveren
  Als je kaarten hebt voor de voorstelling/film, dan kun je het beste reserveren via onze reserveerpagina. Of reserveer tijdens het bestellen van kaarten.
   

  Eet smakelijk alvast!  Advertenties