Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Restaurant Agnietenhof Tiel - Agnietenhof


Algemeen

Theaterrestaurant

In ons Theaterrestaurant kun je je avond ontspannen en smakelijk starten. Geniet van de gerechten van onze chef-kok. De menukaart wisselt regelmatig en is geïnspireerd op wat het seizoen op dat moment te bieden heeft. Aan de basis staan pure ingrediënten, duurzaam en dagvers.

Het restaurant is geopend op dinsdag-, woensdag-, vrijdag- en zaterdagavond (en soms op donderdagavond bij enkele voorstellingen). Wij verwelkomen je graag tussen 17.30 - 18.00 uur en zorgen ervoor dat je op tijd in de zaal zit. Vanzelfsprekend zorgen onze medewerkers ervoor dat je op tijd in de zaal zit. Zo heb je een compleet avondje uit!

Filmhap

Op dinsdag- en woensdagavond serveren wij in het theaterrestaurant een speciale Filmhap voor € 10,00. Je kunt de daghap tot 19.30 uur bestellen. Wij zorgen ervoor dat je om 20.30 uur in de zaal zit. 

Je kunt reserveren via de reserveerpagina of telefonisch via 0344 673 500. Op de dag zelf kun je na 16.00 uur bellen naar 0344 673 575. Mocht je onverhoopt verhinderd zijn, dan horen wij dat graag tijdig. Hebben wij voor 18.00 uur niets van je vernomen, dan gaan wij ervanuit dat je komt. Mocht je er om 18.15 uur niet zijn, dan geven wij de tafel vrij.Advertenties