Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.


Datum

zaterdag 26-01-2019

Aanvang

20:30 uur

Eindtijd

00:00 uur

Zaal

ZINDER Zaal

Genre

Muziek

Kaarten

Bestel tickets bij Zinder Podium
U wordt doorgeleid naar een externe website
Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
  • Zinder Undercover: The Fortunate Sons Zinder Podium

Zinder Undercover: The Fortunate Sons

Zinder Podium

“Weergaloze ode aan Creedence Clearwater Revival”

Proud Mary, Who’ll Stop The Rain, Bad Moon Rising, I Put A Spell On You; het is slechts een kleine greep uit de lange rij onverwoestbare klassiekers die Creedence Clearwater Revival op haar naam heeft staan. Met hun karakteristieke geluid en hun pakkende songs wisten John Fogerty en zijn mannen in de jaren '60 en '70 ongekende successen te boeken. Talloze hitnoteringen en een optreden op Woodstock waren dan ook het gevolg. De muziek van C.C.R. staat bij velen van ons als de ultieme soundtrack van de roemruchte jaren ’60 en ‘70 in het geheugen gegrift.

The Fortunate Sons vonden dat het C.C.R. repertoire niet voor de bühne verloren moest gaan en hebben zich ontpopt als trefzekere vertolkers van hun helden. Met hun spetterende Tribute to C.C.R. hebben ze in de afgelopen jaren talloze wervelende shows in binnen- en buitenland gegeven.

The Fortunate Sons weten als geen ander de sfeer en het gevoel van de jaren ’60 en ’70, de bloeiperiode van de popmuziek, tot leven te wekken. Zanger en gitarist Toon Eppink komt met zijn bulderende stemgeluid en zijn energieke performance akelig dicht in de buurt van C.C.R. frontman John Fogerty. Door velen is hij dan ook al tot “de Nederlandse John Fogerty” gekroond. Met de weergaloos swingende ritmesectie van Marco Oonincx op bas en Ipo van Drooge wordt het een dampend feest!

Ook vaste Zinder Undercover sessiemuzikanten Fabian en Maarten staan deze avond op het podium met hun band Tielwood Mac. Integraal spelen ze het album Rumours van Fleetwood Mac. De Culemborgse Tom van Munster speelt met zijn band de mooiste nummers van countrylegende Johnny Cash.Advertenties