Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Yora Rienstra | Up | 15.02.2020 | Agnietenhof - Agnietenhof


Datum

zaterdag 15-02-2020

Aanvang

20:00 uur

Eindtijd

21:20 uur

Zaal

Agnietenhof Kleine Zaal

Genre

Toneel

Kaarten

Vriend: € 17,00
Regulier: € 19,00
CJP-korting: € 2,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • Yora Rienstra Up
 • Yora Rienstra Up
 • Yora Rienstra Up

Yora Rienstra

 • Up

  Het aangrijpende vervolg op de succesvolle bewerking van 'PAAZ'

  Emma Nieuwenhuis moet de psychiatrische kliniek in. Opnieuw, tot haar ongeloof en schrik. Twee jaar geleden was ze een tijd opgenomen, en uitgerekend nu, nu ze zich sterk voelt en zelfs ‘een waanzinnig gevoel van geluk’ ervaart, herhaalt de geschiedenis zich. Dit omdat haar specialist, een vervanger die ze niet kent, haar wel erg uitbundige geluksgevoel niet vertrouwt. Wat een misverstand, en wat een vernedering.

  Comédienne Yora Rienstra weet de leefwereld van de hoofdpersoon haarscherp te vangen en neemt ons mee in Emma’s hersenstormen. Scherp en met veel humor verwoordt ze de angstaanjagende momenten waarop de wanen toeslaan. In de ziekenhuiswinkel spreekt iedereen opeens in een onbekende taal, en bestaat die enge hond die haar beloert nu wel of niet?

  Up is het aangrijpende vervolg op de succesvolle bewerking van 'PAAZ', het bejubelde debuut van schrijfster Myrthe van der Meer.

  “Ze bundelt al haar talenten tot een krachtig, persoonlijk statement.” (De Telegraaf over vorige voorstelling PAAZ)

  “Dubbel de moeite waard om te gaan bekijken” (De theaterkrant)

  tekst: Rik van den Bos, naar het boek van Myrthe van der Meer ∙ regie: Benno Hoogveld ∙ spel: Yora Rienstra

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Kijken met andere ogen
  Een voorstelling kun je op vele manieren beleven en bekijken. Een inleiding laat je kijken met andere ogen en werpt een nieuwe blik op een productie.

  Bij een inleiding laten wij de experts aan het woord. Een regisseur, choreograaf, speler of deskundige van buitenaf vertelt over de voorstelling, de achtergronden en het maakproces. Deelname is gratis, reserveren is noodzakelijk. 

  De inleidingen starten altijd om 19.00 uur. Na de inleiding heeft u altijd nog even de de gelegenheid om uw benen te strekken voordat de voorstelling begint.

 • Voorafgaand aan deze voorstelling/film kunt u eten in ons theaterrestaurant.
  Op dinsdag- en woensdag kunt u naast à la carte ook kiezen voor de speciale Filmhap. Voor slechts € 10,00 serveren wij u dan een wisselende maaltijd maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten.   Advertenties