Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Yentl en de Boer - Modderkruipers | 3 mrt | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof
 • Datum

  vrijdag 03-03-2023

  Aanvang

  20:00 uur

  Zaal

  Agnietenhof Rabozaal

  Genre

  Cabaret

  Kaarten

  Regulier: € 26,00
  Vriend: € 24,00
  CJP-korting: € 2,50
  Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
  Yentl en de Boer Modderkruipers

  Yentl en de Boer

 • Modderkruipers

  Grappige en ontroerende liedjes over heldenmoed en vluchtdrang

  Je hebt vissen die zich bij het eerste teken van gevaar diep in de modder verstoppen. Wordt er gevochten? Weg is de modderkruiper. Ingewikkelde gesprekken? Verdwenen is de vette aal. 
  Yentl en de Boer waren in 2022 in de Agnietenhof te vinden met de veelgeprezen voorstelling De Kampvuursessies. Komend seizoen keren ze samen met hun muzikanten terug met Modderkruipers, een nieuwe voorstelling vol grappige en ontroerende liedjes, over het comfort van de warme blubber, terwijl de grimmige wereld juist om helden roept.
   

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij de meeste filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 12,50. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina. Met reservering is de borrelplank af te halen in de Bovenfoyer. Hierbij zijn geen dieetwensen mogelijk.  Advertenties