Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.


Datum

vrijdag 16-11-2018

Aanvang

20:00 uur

Zaal

Agnietenhof Grote Zaal

Genre

Cabaret, Muziek

Kaarten

Vriend: € 21,00
Regulier: € 23,00
CJP-korting: € 2,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • Yentl en de Boer Magie

Yentl en de Boer

 • Magie

  Kraakheldere samenzang, sterke teksten en bizarre fantasie

  Je kent ze van hun muzikale bijdragen aan RTL Late Night en Opium TV of van hun liedjes op de radio. Het cabaretduo wordt geprezen om de kraakheldere samenzang, sterke teksten en bizarre fantasie. Magie is de volgende stap in de grote Yentl en de Boer-saga, met nieuwe liedjes, verhalen en personages. Wanneer maak je nou echt iets bijzonders mee? Ja, toen je een baby was. Toen hing er zo’n knuffel boven je bed, waar muziek uitkwam. Maar tegenwoordig? Je wilt nou eindelijk wel iets meemaken dat je even optilt boven het alledaagse. Noem het Magie.

  "Uitstekende balans tussen grappig en vertederend" (NRC Handelsblad ★★★★)
  "Een show die het onmiskenbare authentieke talent van Yentl en De Boer vet onderstreept" (AD ★★★★)
  "De scènes zijn afwisselend absurd, wrang, onsmakelijk, onverwacht hard en pijnlijk – en daardoor zeer komisch" (De Volkskrant ★★★★)

  tekst, muziek en zang: Yentl Schieman en Christine de Boer ∙ eindregie: Michiel de Regt ∙ tekstadvies: Yannick van de Velde

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Voorafgaand aan deze voorstelling/film kunt u eten in ons theaterrestaurant.
  Op dinsdag- en woensdag kunt u naast à la carte ook kiezen voor de speciale Filmhap. Voor slechts € 10,00 serveren wij u dan een wisselende maaltijd maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten.   Advertenties