Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Yentl en de Boer | 30 mrt | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof

Datum

woensdag 30-03-2022

Aanvang

20:00 uur

Eindtijd

21:30 uur

Zaal

Agnietenhof Rabozaal

Genre

Muziek, Cabaret

Kaarten

Regulier: € 27,00
Vriend: € 25,00
CJP-korting: € 2,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats

Coronatoegangs­bewijs

Voor een bezoek aan de Agnietenhof is het voor bezoekers vanaf 13 jaar verplicht om een coronatoegangsbewijs te hebben. Het bewijs wordt aan de deur gecontroleerd middels het scannen van je persoonlijke QR-code in de CoronaCheck-app. Heb je geen smartphone dan kun je het bewijs ook printen. Lees meer over de opties en maatregelen op de website van de Rijksoverheid.Yentl en de Boer De Kampvuursessies

Yentl en de Boer

 • De Kampvuursessies

  Vuurtje stoken en muziek maken met Yentl en de Boer
  Na een jaar van schrijven, te uitgebreide lunches en lange avonden op de bank zijn Yentl en de Boer meer dan ooit toe aan optreden. Tussen de lockdowns door speelden ze al een paar keer De Kampvuursessies, met lovende recensies én de Annie M.G. Schmidtprijs voor beste theaterlied als resultaat. En nu komen ze naar Tiel, met twee fantastische muzikanten, een heleboel instrumenten en een stapel hout. 

  “Hun muziek heeft een troostrijke werking op de luisteraar, die zich maar al te graag even komt warmen aan dit intieme kampvuur.” (de Volkskrant ★★★★)

  spel: Yentl Schieman en Christine de Boer ∙ muziek: Charly Zastrau en Laurens Joensen

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 10,00. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina.  Advertenties