Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Wim Helsen - Niet mijn apen | 29 apr | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof

Datum

vrijdag 29-04-2022

Aanvang

20:00 uur

Zaal

Agnietenhof Rabozaal

Genre

Cabaret

Kaarten

Regulier: € 23,00
Vriend: € 21,00
CJP-korting: € 2,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats

Coronatoegangs­bewijs

Voor een bezoek aan de Agnietenhof is het voor bezoekers vanaf 13 jaar verplicht om een coronatoegangsbewijs te hebben. Het bewijs wordt aan de deur gecontroleerd middels het scannen van je persoonlijke QR-code in de CoronaCheck-app. Heb je geen smartphone dan kun je het bewijs ook printen. Lees meer over de opties en maatregelen op de website van de Rijksoverheid.Wim Helsen Niet mijn apen, niet mijn circus

Wim Helsen

 • Niet mijn apen, niet mijn circus

  Geheimzinnige en radicale antwoorden op eenvoudige vragen
  Meervoudig Poelifinario-winnaar Wim Helsen komt terug! In 2017 stond hij voor het laatst in een uitverkochte Rabozaal, hoog tijd dus om de Belgische cabaretier weer in Tiel te ontvangen.
  In de voorstelling Niet mijn apen, niet mijn circus geeft Wim Helsen ingewikkelde antwoorden op eenvoudige vragen. Wat heeft de wereld nodig? Wat heeft een mens nodig? Wat hebt u nodig? Dat treft, want Helsen bulkt van de radicale, geheimzinnige en willekeurige antwoorden die hij graag met je deelt. Omdat hij je vriend is. Je eerlijke, echte, beste vriend.

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 10,00. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina.  Advertenties