Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Wim Daniëls - Koken met taal | 12 dec | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof


Datum

zaterdag 12-12-2020

Aanvang

21:30 uur

Zaal

Agnietenhof Kleine Zaal

Genre

Theatercollege

Kaarten

Vriend: € 17,50
Regulier: € 19,50
CJP: € 17,00
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats

Als onderdeel van de verplichte gezondheidscheck verzoeken we je de volgende twee vragen te beantwoorden.


Krijg je alsnog gezondheidsklachten? Annuleer je tickets bij twijfel door te mailen naar kassa@cultuurbedrijftiel.nl of bel 0344 673 500 (bekijk hier de gewijzigde openingstijden). Wij gaan hier coulant mee om.

Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • Wim Daniëls Koken met taal

Wim Daniëls

 • Koken met taal

  Wim Daniëls schotelt heerlijke taalgerechten voor

  Na het succes van De wondere wereld van de taal dat Wim Daniëls voor een uitverkochte Kleine Zaal speelde, komt hij dit seizoen terug naar de Agnietenhof!
  Letters, woorden, zinnen, leestekens; het zijn net ingrediënten voor het bereiden van een maaltijd. In Koken met taal schotelt taalvirtuoos en graag geziene talkshowgast Wim Daniëls je de verrukkelijkste taalgerechten voor. Niet alleen voor fijnproevers, maar voor iedereen. Luchtig, maar niet opgeklopt. Machtig, maar niet zwaar op de maag. Bereid je voor op een avondje genieten van wat de Nederlandse taal te bieden heeft.

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje in het Theaterrestaurant. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via onze speciale reserveerpagina.  Advertenties