Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Wende Snijders | 18 sep | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof

Datum

zaterdag 18-09-2021

Aanvang

20:00 uur

Zaal

Agnietenhof Rabozaal

Genre

Muziek

Kaarten

Regulier: € 31,50
Vriend: € 29,50
CJP-korting: € 2,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats

Coronatoegangs­bewijs

Voor een bezoek aan de Agnietenhof is het voor bezoekers vanaf 13 jaar verplicht om een coronatoegangsbewijs te hebben. Het bewijs wordt aan de deur gecontroleerd middels het scannen van je persoonlijke QR-code in de CoronaCheck-app. Heb je geen smartphone dan kun je het bewijs ook printen. Lees meer over de opties en maatregelen op de website van de Rijksoverheid.Wende & Toneelgroep Oostpool De Wildernis

Wende & Toneelgroep Oostpool

 • De Wildernis

  Een uniek en verrassend concert van een alleskunner
  Na haar bejubelde voorstelling MENS ontwikkelt WENDE op dit moment haar volledig nieuwe Nederlandstalige show DE WILDERNIS. In samenwerking met Toneelgroep Oostpool, het NKK NXT koor en een (inter)nationaal artistiek team verkent WENDE De Wildernis in onszelf en de wereld daarbuiten. Ze vertaalt wat tussen hart en onderbuik woont in een nieuwe multidisciplinaire show.

  In haar concerten combineert Wende met gemak muzikale stijlen als klassiek, pop, elektronica en jazz. Opnieuw zoekt ze antwoorden op vragen die we onszelf liever niet stellen, maar die ons diep van binnen wel bezighouden. Haar werk werd bekroond met talloze nationale en internationale prijzen, waaronder twee Edisons en de Annie M.G. Schmidt-prijs voor het beste theaterlied. Wende mag met recht een alleskunner genoemd worden.

  "De dingen die niet gezegd worden. De schaduwkant en de tederheid die we allemaal in ons hebben. Misschien schuilt in die wildernis wel juist wie we zijn in onze meest pure vorm, even onschuldig als wreed.” (Wende)


  concept & spel: WENDE ∙ muziek: Nils Davidse (piano), Nicky Hustinx (drums) Ariel Sin Yu Lee, Emma Nelson, Jesse van der Wel, Jobbe Hoebink, Julie Hasfjord, Merel, Phoebe Kirrage, Ruben Grevelink (koor) 

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 10,00. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje in het Theaterrestaurant. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina.  Advertenties