Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.


Datum

vrijdag 01-02-2019

Aanvang

20:00 uur

Eindtijd

21:30 uur

Zaal

Agnietenhof Rabozaal

Genre

Cabaret

Kaarten

Vriend: € 21,00
Regulier: € 23,00
CJP-korting: € 2,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • Vrijdag & Sandifort Voorlopig voor Altijd

Vrijdag & Sandifort

 • Voorlopig voor Altijd

  Supermuzikaal en ongenadig grappig

  In 2017 speelden Vrijdag & Sandifort nog een van de meest indrukwekkende cabaretvoorstellingen van het seizoen voor een uitverkochte Rabozaal: “Er zijn maar weinig Nederlandse cabaretiers die met zoveel acteer- en zangtalent, energie en overtuigingskracht op het toneel staan als Remko Vrijdag en Martine Sandifort”, concludeerde de Poelifinario-jury. Nu gaan ze samen door en spelen ze Voorlopig voor Altijd. En dat is goed nieuws voor iedereen die van rauw, razendsnel, scherp, over de top, supermuzikaal en ongenadig grappig cabaret houdt.

  "Vrijdag & Sandifort stappen voortdurend in en uit hun rol in een indrukwekkende voorstelling die geen moment verveelt." (de Volkskrant ★★★★★)

  "Vrijdag & Sandifort zijn grof, maar blijven binnen de lijntjes." (Trouw ★★★★)

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Voorafgaand aan deze voorstelling/film kunt u eten in ons theaterrestaurant.
  Op dinsdag- en woensdag kunt u naast à la carte ook kiezen voor de speciale Filmhap. Voor slechts € 10,00 serveren wij u dan een wisselende maaltijd maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten.   Advertenties