Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Vincent Bijlo & Friends | 16 dec | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof
 • Datum

  vrijdag 16-12-2022

  Aanvang

  20:00 uur

  Eindtijd

  21:30 uur

  Zaal

  Agnietenhof Kleine Zaal

  Genre

  Cabaret

  Kaarten

  Regulier: € 21,00
  Vriend: € 19,00
  CJP-korting: € 2,50
  U kunt deze voorstelling momenteel niet bestellen.

  Bijlo & Friends Eindejaarsconference

  Bijlo & Friends

 • Eindejaarsconference

  Bijlo & Friends met knallende grappen en muziek

  Over de titel van zijn nieuwe eindejaarsshow heeft Vincent Bijlo nog geen besluit genomen. De tijd zal het leren. Wat hij wel weet, is dat de show gespeeld gaat worden. Hoewel, is dat wel zo zeker? We gaan het zien! Hé, misschien is dat wel een goede titel. Bijlo neemt zangeres Mariska Reijmerink, een pianist, een drummer en een saxofonist mee. Het zijn alleen de muziek en de grappen die knallen, want Bijlo & Friends komen in vrede. 

  met: Vincent Bijlo ∙ zang: Mariska Reijmerink ∙ piano: Sander Veeken ∙ saxofoon: Pieter Slijkoord ∙ drums: Arthur Brenkman 

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 12,50. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina. Met reservering is de borrelplank af te halen in de Stadsfoyer. Hierbij zijn geen dieetwensen mogelijk.

  U kunt deze voorstelling momenteel niet bestellen.  Advertenties