Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.


Datum

vrijdag 17-05-2019

Aanvang

20:00 uur

Eindtijd

21:30 uur

Zaal

Agnietenhof Grote Zaal

Genre

Toneel

Kaarten

Vriend: € 25,50
Regulier: € 27,50
CJP-korting: € 2,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • Victor Reinier & Jules Croiset Een goed mens
 • Victor Reinier & Jules Croiset Een goed mens
 • Victor Reinier & Jules Croiset Een goed mens
 • Victor Reinier & Jules Croiset Een goed mens

Victor Reinier & Jules Croiset

 • Een goed mens

  Thrillerkomedie rondom twee publiekslievelingen

  Een originele thrillerkomedie van Flip Broekman, gespeeld door acteerkanonnen Jules Croiset en Victor Reinier. Als de oude psychiater zijn praktijk sluit, krijgt hij nog een laatste bezoek van een intrigerende jongere man die wel heel veel van hem wil weten. Hoe kijkt hij terug op zijn leven, zijn de verwachtingen die hij had uitgekomen en is hij tevreden met hoe alles ging?

  De twee mannen blijken - ondanks de onbevangenheid van de één en het cynisme van de ander - veel met elkaar gemeen te hebben. In een confrontatie die even pijnlijk als verhelderend is, weten ze elkaar een behoorlijke spiegel voor te houden. Tot welke conclusie leidt dit? Hadden ze sommige dingen achteraf anders aangepakt of komen ze er achter dat hun leven helemaal niet zo mislukt is?

  "De sobere regie van Johan Doesburg legt de nadruk op de dialogen, waarin komische wendingen en filosofische gedachtegangen mooi zijn verweven." (NRC ★★★)

  Eerder werd deze voorstelling aangekondigd met Aart Staartjes in de rol van de oude psychiater. Hij wordt wegens gezondheidsredenen vervangen door Jules Croiset.

  tekst: Flip Broekman ∙ regie: Johan Doesburg ∙ spel: Jules Croiset en Victor Reinier

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Voorafgaand aan deze voorstelling/film kunt u eten in ons theaterrestaurant.
  Op dinsdag- en woensdag kunt u naast à la carte ook kiezen voor de speciale Filmhap. Voor slechts € 10,00 serveren wij u dan een wisselende maaltijd maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten.   Advertenties