Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Veldhuis & Kemper - Hou dat vast | 13 nov | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof

Datum

zaterdag 13-11-2021

Aanvang

20:00 uur

Eindtijd

21:10 uur

Zaal

Agnietenhof Rabozaal

Genre

Cabaret

Kaarten

Regulier: € 27,00
Vriend: € 25,00
CJP-korting: € 2,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats

Coronatoegangs­bewijs

Voor een bezoek aan de Agnietenhof is het voor bezoekers vanaf 13 jaar verplicht om een coronatoegangsbewijs te hebben. Het bewijs wordt aan de deur gecontroleerd middels het scannen van je persoonlijke QR-code in de CoronaCheck-app. Heb je geen smartphone dan kun je het bewijs ook printen. Lees meer over de opties en maatregelen op de website van de Rijksoverheid.Veldhuis & Kemper Hou dat vast (try-out)

Veldhuis & Kemper

 • Hou dat vast (try-out)

  Confronterend en grappig, met ontroering als onverwachte bonus

  Veldhuis & Kemper zijn terug met een nieuwe show! Al twintig jaar staan de heren samen op het podium. Je zou dus zeggen dat ze elkaar inmiddels goed kennen. Maar is dat wel zo? Hou dat vast wordt confronterend, grappig en ontroerend, net als hun vorige programma Geloof ons nou maar, dat ze speelden voor een uitverkochte Agnietenhof. De mannen hebben maar één wens: Hou dat vast!

  “Het stel voelt nog immer moeiteloos de tijdgeest aan.” (Algemeen Dagblad ★★★★★ over vorige voorstelling Geloof ons nou maar)

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 10,00. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje in het Theaterrestaurant. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina.  Advertenties