Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.


Datum

zaterdag 15-12-2018

Aanvang

20:00 uur

Zaal

Agnietenhof Grote Zaal

Genre

Toneel

Kaarten

Vriend: € 27,50
Regulier: € 29,50
CJP-korting: € 2,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • Hanne Arendzen, Willem Voogd e.a. Van de koele meren des doods
 • Hanne Arendzen, Willem Voogd e.a. Van de koele meren des doods
 • Hanne Arendzen, Willem Voogd e.a. Van de koele meren des doods
 • Hanne Arendzen, Willem Voogd e.a. Van de koele meren des doods

Hanne Arendzen, Willem Voogd e.a.

 • Van de koele meren des doods

  Meeslepend en tijdloos verhaal in een prachtige toneelbewerking

  Regisseur Ger Thijs komt na Eline Vere wederom met een prachtige bewerking van een Nederlandse literaire klassieker: Van de koele meren des doods van Frederik van Eeden uit 1900. Hedwig Marga de Fontayne, een jonge, gevoelige, intelligente vrouw uit een aristocratisch milieu, is op zoek naar de ware liefde. Maar wat is dat? In de hoop innerlijke rust te vinden, blijft zij zoeken naar de man die haar de zin in het leven terug kan geven en moeder kan maken. Dit tijdloze verhaal wordt gespeeld door een geweldige cast met onder anderen Hanne Arendzen en Willem Voogd.

  tekst: Frederik van Eeden ∙ bewerking en regie: Ger Thijs ∙ spel: Hanne Arendzen, Willem Voogd, Reinier Bulder, Vincent Croiset, Tijn Docter, Ella van Drumpt en Marliz van Til ∙ foto: Piek ∙ scènefoto's: Ben van Duin

  Voorafgaand aan de voorstelling wordt er een inleiding gegeven. Kijk bij het onderstaande blok 'Extra's bij deze voorstelling' voor meer informatie. 

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Kijken met andere ogen
  Een voorstelling kun je op vele manieren beleven en bekijken. Een inleiding laat je kijken met andere ogen en werpt een nieuwe blik op een productie.

  Bij een inleiding laten wij de experts aan het woord. Een regisseur, choreograaf, speler of deskundige van buitenaf vertelt over de voorstelling, de achtergronden en het maakproces. Deelname is gratis, reserveren is noodzakelijk. 

  De inleidingen starten altijd om 19.00 uur. Na de inleiding heeft u altijd nog even de de gelegenheid om uw benen te strekken voordat de voorstelling begint.

 • Voorafgaand aan deze voorstelling/film kunt u eten in ons theaterrestaurant.
  Op dinsdag- en woensdag kunt u naast à la carte ook kiezen voor de speciale Filmhap. Voor slechts € 10,00 serveren wij u dan een wisselende maaltijd maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten.   Advertenties