Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Top 2000 Live | 5 jan | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof

Datum

donderdag 05-01-2023

Aanvang

20:00 uur

Eindtijd

22:20 uur

Zaal

Agnietenhof Rabozaal

Genre

Muziek

Kaarten

Regulier: € 29,50
Vriend: € 27,50
CJP-korting: € 2,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
Top 2000 Live Alive and Kicking

Top 2000 Live

 • Alive and Kicking

  Een heerlijke avond vol Top 2000-hits

  Top 2000 Live gaat dit jaar voor een extra feestelijke editie. Daar zijn we allemaal wel aan toe. Na het succes van de vorige seizoenen bakken de muzikanten met dezelfde ingrediënten een nog smakelijkere muzikale taart. En de smaakmakers zijn: grote rock-, pop-, soul- en nederbeathits, opgediend in een prachtig decor. Gevolg voor lijf en leden: kippenvel, spontaan meezingen en niet stil kunnen blijven zitten. Maak de stem maar vast los en de borst nat voor ruim vijftig Top 2000-hits tijdens deze heerlijke avond Alive and Kicking.

  regie: Monira McIntosh ∙ muzikale leiding: Jack van de Ven ∙ zang & muziek: Tjindjara, William Kersten, Bas de Groot en band

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 10,00. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina. Met reservering is de borrelplank af te halen in de Stadsfoyer. Hierbij zijn geen dieetwensen mogelijk.  Advertenties