Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Programma Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof - Agnietenhof

Datum

woensdag 20-04-2022

Aanvang

20:00 uur

Zaal

Agnietenhof Rabozaal

Genre

Show, Toneel, Dans

Kaarten

Regulier: € 37,50
Vriend: € 35,50
CJP-korting: € 2,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats

Coronatoegangs­bewijs

Voor een bezoek aan de Agnietenhof is het voor bezoekers vanaf 13 jaar verplicht om een coronatoegangsbewijs te hebben. Het bewijs wordt aan de deur gecontroleerd middels het scannen van je persoonlijke QR-code in de CoronaCheck-app. Heb je geen smartphone dan kun je het bewijs ook printen. Lees meer over de opties en maatregelen op de website van de Rijksoverheid.Toneelgroep Oostpool, Introdans & Phion Midzomernachtsdroom

Toneelgroep Oostpool, Introdans & Phion

 • Midzomernachtsdroom

  Indrukwekkende show met drie disciplines, vol kleur en uitbundigheid 
  De drie topgezelschappen Toneelgroep Oostpool, Introdans en Phion bundelen hun krachten voor een nieuwe uitvoering van de beroemde Shakespeareklassieker Midzomernachtsdroom. Een explosieve mix van spel, dans en muziek met meer dan veertig performers maakt deze voorstelling tot een avond vol extase, entertainment en humor. De voorstelling is exclusief te zien in Oost-Nederland.

  De romantische komedie vertelt het verhaal van vier jonge mensen die op zoek zijn naar de liefde. Nieuwsgierig trekken zij het bos in, waar zij zich overgeven aan bedwelmende krachten. 
  Typisch Shakespeariaanse verwikkelingen volgen, met mythische boswezens en een club amateurspelers die hun nieuwe voorstelling in het bos repeteren.

  Gesamtkunstwerk
  De beroemde Shakespeareklassieker wordt gegoten in een volledig nieuwe uitvoering onder regie van Oostpools artistiek directeur Daria Bukvić. De choreografie is van Introdans’ artistieke partner Regina van Berkel. Het muziekconcept is van Phions artistiek manager Joris Nassenstein. Naast acteurs van Oostpool zullen op het podium dansers van Introdans en musici van Phion te zien en te horen zijn, hierdoor is deze productie een echt gesamtkunstwerk. Introdans, Oostpool, Phion en Musis & Stadstheater Arnhem zijn verenigd in de Lauwersgrachtalliantie. Na het veelgeprezen Kogelvis is Midzomernachtsdroom de tweede productie die de partners van de Lauwersgrachtalliantie met elkaar initiëren.

  tekst: William Shakespeare ∙ bewerking: Vera Morina ∙ regie: Daria Bukvić ∙ muzikale leiding: Joris Nassenstein ∙ coproducenten: Toneelgroep Oostpool, Introdans, PHION en Musis & Stadstheater Arnhem

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 10,00. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje in het Theaterrestaurant. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina.  Advertenties