Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Tg Oostpool - Girls & Boys | 5 okt | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof

Datum

woensdag 05-10-2022

Aanvang

20:00 uur

Zaal

Agnietenhof Rabozaal

Genre

Toneel

Kaarten

VBP: € 25,00
Vriend: € 25,00
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
Hadewych Minis / Toneelgroep Oostpool Girls & Boys

Hadewych Minis / Toneelgroep Oostpool

 • Girls & Boys

  “Een hartverscheurend verhaal, briljant gespeeld door Hadewych Minis.”
  (Trouw ★★★★★)

  De veelgeprezen monoloog van Dennis Kelly uit 2018, een soort hedendaagse anti-Medea, begint als een hilarisch sprookje en verandert in een onvoorstelbare nachtmerrie. Regisseur Daria Bukvić regisseert de theatrale noodkreet over mannelijk geweld, Minis maakt er een schitterende onewomanshow van. 
  Een onverwachte ontmoeting op een luchthaven leidt tot een intense en gepassioneerde liefdesrelatie. Al snel beginnen de jonge vrouw en haar grote liefde zich te settelen, maar gaandeweg neemt hun bestaan een verontrustende wending.

  Deze voorstelling is geselecteerd voor het Nederlands Theaterfestival in september. "De voorstelling doet je naar adem happen." (juryrapport)

  “Het razend knappe van dit uitstel van emoties (…) is dat er een vrouw staat die de aanval op haar bestaan heeft gepareerd.” (NRC Handelsblad ★★★★★)

  “Hoe Hadewych Minis zo’n groot drama, zonder enig effectbejag brengt: koude rillingen.” (De Telegraaf ★★★★)

  tekst: Dennis Kelly ∙ vertaling: Hannah van Wieringen ∙ regie: Daria Bukvić ∙ spel: Hadewych Minis ∙ muziek: Wilko Sterke 
   

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 10,00. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina. Met reservering is de borrelplank af te halen in de Stadsfoyer. Hierbij zijn geen dieetwensen mogelijk.

 • Kijken met andere ogen
  Een voorstelling kun je op vele manieren beleven en bekijken. Een inleiding laat je kijken met andere ogen en werpt een nieuwe blik op een productie.

  Bij een inleiding laten wij de experts aan het woord. Een regisseur, choreograaf, speler of deskundige van buitenaf vertelt over de voorstelling, de achtergronden en het maakproces. Deelname is gratis, reserveren is noodzakelijk. 

  De inleidingen starten altijd om 19.00 uur. Na de inleiding heb je altijd nog even de gelegenheid om je benen te strekken voordat de voorstelling begint.  Advertenties