Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.


Datum

zaterdag 20-04-2019

Aanvang

20:00 uur

Eindtijd

22:10 uur

Zaal

Agnietenhof Grote Zaal

Genre

Toneel

Kaarten

Vriend: € 24,00
Regulier: € 26,00
CJP-korting: € 2,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • Toneelgroep Maastricht Noem het maar liefde
 • Toneelgroep Maastricht Noem het maar liefde
 • Toneelgroep Maastricht Noem het maar liefde
 • Toneelgroep Maastricht Noem het maar liefde
 • Toneelgroep Maastricht Noem het maar liefde
 • Toneelgroep Maastricht Noem het maar liefde

Toneelgroep Maastricht

 • Noem het maar liefde

  Een komedie van lust en genegenheid

  Anniek Pheifer en Jeroen Spitzenberger spelen de hoofdrollen in Noem het maar liefde, een gloednieuwe komedie van Ilja Leonard Pfeijffer. Het stuk is een estafette van ontmoetingen die zich afspelen in het fameuze Majestic Imperial Hotel, waar in honderden kamers ruimte is voor eenzaamheid. De oude rockster en zijn willige groupie, de corpulente directeur en zijn ambitieuze secretaresse, de homoseksuele barman en de alleenstaande vrouw, het bejaarde stel, de succesvollen en de mislukten, er is één ding wat hen bindt: allemaal snakken ze naar ware liefde.

  Pfeijffer laat op ironische, vileine en ontroerende wijze zijn licht schijnen op de liefde in de 21e eeuw, waarin seks en liefde niet zelden met elkaar worden verward, met alle gevolgen van dien. De scènes worden aaneengesmeed door een live-band, gevormd door de acteurs zelf, o.l.v. Viktor Griffioen. In een regie van artistiek leider Michel Sluysmans wordt Noem het maar liefde een hilarische en ontroerende reis langs bedrog, eenzaamheid, verleiding, verlangen en intimiteit.

  In de pers
  "Geweldig ensemble leeft zich uit in seks, liefde en getob over intermenselijke verhoudingen." (...) "een feest van een voorstelling." (de Volkskrant ★★★★★)

  "De balans is perfect en dat maakt Noem het maar liefde een zeldzaam geslaagde voorstelling waarin alles klopt." (Scènes ★★★★★)

  "Heerlijk liefdesgehannes. (...) Een juweeltje van een voorstelling." (de Telegraaf ★★★★)

  "De acteurs leven zich uit, komen tot hun recht, geven swing en debiteren en passant liefdespoëzie." (NRC ★★★★)

  tekst: Ilja Leonard Pfeijffer ∙ regie: Michel Sluysmans ∙ muziek: Viktor Griffioen spel: Anniek Pheifer, Jeroen Spitzenberger, Jan Paul Buijs, Jouman Fattal, Viktor Griffioen en Elisabeth De Loore ∙ foto: Stephan Vanfleteren

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Voorafgaand aan deze voorstelling/film kunt u eten in ons theaterrestaurant.
  Op dinsdag- en woensdag kunt u naast à la carte ook kiezen voor de speciale Filmhap. Voor slechts € 10,00 serveren wij u dan een wisselende maaltijd maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten.   Advertenties